Slimmere vergaderruimtes. Slimmer samenwerken.

Eén oplossing om uw team samen te brengen.

De Intel Unite® oplossing maakt productieve en veilige samenwerking mogelijk. Meetings beginnen extra snel dankzij de mogelijkheid om eenvoudig draadloos content te delen met schermen en andere devices die met het zakelijke netwerk verbonden zijn. Om aan de unieke eisen van elke vergaderruimte te voldoen kunt u uw oplossing aanpassen met functies zoals beveiligde toegang voor gasten en geïntegreerde besturing voor andere ruimtes en samenwerkingstechnologieën. De Intel Unite® oplossing is leverbaar op bepaalde devices, inclusief mini-pc’s met de zevende generatie Intel® Core™ vPro™ processors.

Start meetings sneller op met de Intel Unite® oplossing

Sommige technologieën werken stilletjes op de achtergrond, en anderen transformeren de manier waarop we werken. Toen Intel de Intel Unite® oplossing implementeerde duurde het opstarten van meetings seconden in plaats van minuten1 en ontving de IT-afdeling alle lof.

Lees de IT@Intel whitepaper voor meer informatie

BEREID DE VERGADERRUIMTE MOEITELOOS VOOR

Het opstarten van een vergadering kan nog niet zo eenvoudig zijn als er meerdere technologieën worden gebruikt. De Intel Unite® oplossing is een uitbreidbaar platform dat oude randapparatuur combineert en de nieuwste apps met plug-ins ondersteunt, zoals Skype for Business* en Zoom*. Dankzij de ondersteuning voor zowel Windows*, OS X* en iOS* kunnen verschillende devices eenvoudig worden gekoppeld.

Download de Intel Unite® Plugin Software Development Kit

Effectiever samenwerken en managen

Het delen van uw scherm met andere deelnemers is pas het begin. Wissel in een oogwenk naar het scherm van een andere deelnemer, bekijk meerdere schermen tegelijk, maak tijdelijke aantekenen en deel bestanden zonder vertraging. Gebruik de uitgebreide modus om uw scherm te delen en tegelijkertijd te multitasken.

Deel één scherm per keer, of bekijk 2-4 schermen tegelijkertijd. Wissel met één klik van presentator – zonder kabels uit te delen of een stoelendans te doen.

Gebruik aantekeningen om de aandacht op belangrijke informatie te vestigen.

Beheer de instellingen van de vergaderruimte op afstand met de Administrator Web Portal voor zakelijke gebruikers.

Meer weten over de Intel Unite® oplossing

Ontdek hoe Intel Unite® software vergaderingen vereenvoudigt voor zowel gebruikers als IT-managers.

Bekijk de infographic

Kies ervoor om uw personeel, oplossingen en platforms eenvoudig met elkaar te verbinden.

Lees de oplossingssamenvatting

Lees verder over de IT-voordelen van de Intel Unite® oplossing.

Bekijk de video

Ontdek hoe meetings sneller starten en effectiever zijn dankzij de Intel Unite® oplossing.

Bekijk de video

Ontdek de voordelen van deze op Intel® vPro™ technologie gebaseerde oplossing.

Lees de whitepaper

Een grote transformatie van kleine veranderingen

 

Rust vergaderruimtes uit met mini-pc’s met een Intel® Core™ vPro™ processor en Intel Unite® software om meetings te organiseren, content te delen en op een centrale plek alle bestaande conferentietechnologieën te beheren.

 

Product- en prestatiegegevens

1

Meetings gaan sneller van start met de Intel Unite® oplossing, waarmee het geen minuten, maar seconden duurt om de technologie op te starten.
Samenwerking in de vergaderruimte met Intel® vPro™ technologie, IT@Intel whitepaper (2015). Ga voor meer informatie naar www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/white-papers/collaboration-technology-improves-conference-room-experience-paper.pdf