Verschillende oplossingsaanbieders integreren Intel® Trusted Execution Technologie (Intel® TXT)1 voor extra beveiliging. De volgende verkrijgbare producten bieden betrouwbaarheid en beveiliging dankzij Intel TXT.

De mogelijkheden die worden geboden door Intel TXT worden geleverd door de technologieën in serversystemen en software, zoals hypervisors, virtuele machines, besturingssystemen, serverbeheer-oplossingen en beveiligingsbeheer-oplossingen. 

Oplossingen en producten voor Intel TXT zijn zowel beschikbaar van serversystemen providers als software- en serviceproviders.

Product- en prestatiegegevens

1

Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder alle omstandigheden. Om gebruik te kunnen maken van de Intel® Trusted Execution Technologie moet je beschikken over een computersysteem met Intel® Virtualization Technologie, een Intel TXT-processor, een chipset, BIOS, Authenticated Code Modules en een MLE (Measured Launched Environment ) die compatibel is met Intel TXT. Voor Intel TXT dient het systeem ook te beschikken over een TPM v1.s. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/data-security/security-overview-general-technology.html.