Staat altijd klaar voor je

Intelligente technologieën van Intel waardoor je pc sneller reageert

Staat altijd klaar voor je

De wereld waarin we werken en ontspannen gaat steeds sneller en we verwachten dat ons Ultrabook™, all-in-one of standaard pc ook direct "aan" en up-to-date is met de nieuwste informatie van internet.

De combinatie van drie krachtige technologieën die ontwikkeld zijn door Intel, besparen accuduur, leveren snelheid en zorgen voor de nieuwste internetinformatie 1:

  • Intel® Rapid Start technologie2
  • Intel® Smart Response technologie3
  • Intel® Smart Connect technologie4
Razendsnel van uit naar aan

Razendsnel van uit naar aan2

Met Intel® Rapid Start Technologie schakelt je pc razendsnel over van diepe slaap naar klaarwakker. Deze snel reagerende eigenschap zorgt ervoor dat je device minder energie verbruikt5 wanneer je hem niet gebruikt, maar is weer snel werkend wanneer je hem nodig hebt. Je bespaart tijd en, als je een Ultrabook™ device hebt, dan zorgt deze technologie ook voor een langere accuduur. Als je een all-in-one hebt, dan helpt deze eigenschap het energieverbruik te verlagen5. Je kunt dus ultrasnel opstarten en verder gaan waar je gebleven was.

Intel® Rapid Start Technologie is beschikbaar op Ultrabook™, all-in-one en standaard pc's die voorzien zijn van de nieuwste generatie Intel® Core™ processorfamilie.

Snelle prestaties Grote opslagcapaciteit.

Snelle prestaties Grote opslagcapaciteit.6

Intel® Smart Response Technologie biedt de grote opslagcapaciteit van een traditionele harde schijf zonder dat je hiervoor snelheid hoeft in te leveren, beschikt over 2x snellere prestaties1,7 en tot 2x snellere gamestarts1,8 - en dat allemaal terwijl het minder energie verbruikt. Deze eigenschap herkent en slaat automatisch de meest gebruikte toepassingen, games en bestanden op, waardoor je snel toegang hebt en je sneller dan ooit kunt creëren, werken en gamen.

Intel® Smart Response Technologie is beschikbaar op Ultrabook™, all-in-one en standaard pc's die voorzien zijn van de nieuwste generatie Intel® Core™ processorfamilie en Intel® Rapid Storage Technologie 10.5 of hoger.

Altijd automatisch up-to-date

Altijd automatisch up-to-date4

Nooit meer wachten om online verbinding te zoeken voor het laatste nieuws van je vrienden of met de rest van de wereld. De Intel® Smart Connect Technologie zorgt ervoor dat je email, favoriete apps en sociale netwerken constant en automatisch worden geüpdated, zelfs wanneer het systeem in slaapstand staat. Maak je pc wakker en je online wereld is direct klaar voor gebruik, met de allerlaatste, nieuwste informatie en geheel bijgewerkt.

Meer informatie over Intel® Smart Connect Technologie >

Product- en prestatiegegevens

open

1. Software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Wijziging van een van deze factoren kan ervoor zorgen dat de resultaten variëren. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Voor meer informatie, surf naar http://www.intel.com/performance. Resultaten zijn gemeten op Intel gebaseerd materiaal op het gebied van software, benchmark of andere gegevens van derden en worden slechts ter informatie verstrekt.   Enig verschil in systeem hardware of software ontwerp of configuratie kan de daadwerkelijke prestaties beinvloeden.  Intel beheert of controleert het design of de implementatie van gegevens van derden waar in dit document aan gerefereerd wordt.   Intel raadt al haar klanten aan om de websites van derden of andere bronnen te controleren of de verstrekte gegevens correct zijn en of het de prestaties betreft van devices die beschikbaar zijn voor de verkoop.

2. De Intel® Rapid Start Technologie vereist een specifieke Intel® processor, Intel® software met BIOS update en een Intel® Solid-State Drive (SSD). Afhankelijk van uw systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met uw systeemfabrikant voor meer informatie.

3. Voor Intel® Smart Response technologie is een Intel® Core™ processor vereist, een specifieke Intel® chipset, Intel® Rapid Storage technologie software versie 12.5 of hoger, een solid-state hybride drive met een minimale capaciteit van16 GB en ondersteuning voor SATA-I/O hybride informatie-eigenschappen. Afhankelijk van de systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie.

4. Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.

5. Intel® Rapid Start technologie zorgt voor de overgang van een systeem dat in een slaap- of standby-stand staat, oftewel een S3 power stand waarbij het geheugen en andere componenten nog van stroom worden voorzien, naar een hardware power stand die dat niet doet, oftewel een S4 power stand. Bekijk de specificaties van de fabrikant voor specifieke systeeminformatie.

6. Hiervoor is een specifieke Intel® processor, geschikte chipset, Intel® Rapid Storage Technologie software en een hiervoor geconfigureerde hybride drive (HDD + small SSD) nodig. De resultaten kunnen afwijken, afhankelijk van de systeemconfiguratie. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie. 

7. I/O prestatie werkbelasting: PCMark* 7 opslagscore en PCMark Vantage* HDD score Systeemconfiguratie (Desktop) Bij het vergelijken van een preproductie derde generatie Intel® Core™ i7-3770K processor (8T4C, 8 MB cache, tot 3.9 GHz), Intel® Desktop Board DZ77GA-70K, memory 8 GB (2x4 GB) Samsung* DDR3-1600, Intel® HD Graphics 4000, driver: 8.15.10.2616 (BIOS: GAZ7710H.86A.1868.R06.1201060946, Chipset INF 9.3.0.1019 met de volgende diskopties: 1) Seagate ST31000528AS Barracuda*, 1 TB, 7200 rpm, met Intel® Rapid Storage Technologie (Intel® RST) 11.0.0.1032, 2) Intel® SSD 311 serie, 20 GB SRT cache, Intel RST 11.0.0.1032 met Seagate ST31000528AS Barracuda, 1 TB, 7200 rpm.

8. Game werkbelasting: Applicatie en level laadtijden voor mainstream games zoals Battlefield* 3 en Call of Duty*: Modern Warfare* 3 Systeemconfiguratie (Desktop) Bij het vergelijken van een tweede generatie Intel® Core™ i7-2600K processor (8T4C, 8 MB cache, tot 3.8 GHz), Intel® Desktop Board DZ68DB, memory 4 GB (2x2 GB) Corsair* DDR3-1333, EVGA* GTX 580, driver: 8.17.12.8562 (vendor package 285.62) (BIOS: DBZ6810H.86A.0014.2011.0413.1049, Chipset INF 9.3.0.1019 met de volgende diskopties: 1) Seagate* ST31000528AS Barracuda*, 1 TB, 7200 rpm, met Intel® Rapid Storage Technologie (Intel® RST) 10.6.0.1002, 2) Intel® SSD 311 serie, 20 GB SRT cache, Intel RST 10.6.0.1002, 3) Intel® SSD 510 serie , 250 GB, Intel RST 10.6.0.1002.