• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Intel® RealSense™ Technologie

Voor natuurlijke, intuïtieve en meeslepende ervaringen

Overzicht     |     Dieptetechnologieën     |     Spraaktechnologieën

 

Om op een vloeiende manier begrepen te worden

Dragon Assistant* is de gespreksvaardige persoonlijke assistent voor je computer, ontwikkeld voor Intel® RealSense™ technologie. Met Dragon Assistant geniet je van het gemak en de vrijheid om met je stem je device te kunnen besturen in een eenvoudige en intuïtieve dialoog. Geef simpelweg orders om content te vinden, antwoorden te krijgen, muziek af te spelen, met vrienden in contact te komen en meer. Het werkt vloeiend in combinatie met veel populaire desktopapplicaties en websites, en heeft een bijzonder vriendelijke instelling. De natuurlijke taalherkenning voegt de daad bij het woord voor volledig nieuwe interactieve gesprekken.

Dragon Assistant screenshot

Nieuw in 2014: Dragon Assistant met natuurlijke taalherkenning

Tijdens CES* 2014 in Las Vegas werd de nieuwe generatie Dragon Assistant geïntroduceerd, een persoonlijke spraakassistent ontwikkeld voor Intel RealSense technologie, die natuurlijke taalherkenning gebruikt voor Windows* 8 Ultrabooks™, notebooks, all-in-ones (AIO's) en tablets. Nuance Dragon Assistant is nu verkrijgbaar in Engels (Verenigde Staten) voor Acer, Dell, HP en Lenovo Ultrabook™, 2 in 1 en AIO devices, en laer in 2014 ook voor devices van Asus en Toshiba. Voor het eerst is Dragon Assistant ook beschibaar op tablets, voor Lenovo begin 2014.

Dragon Assistant start een Google* map zoekopdracht

Web integratie

Gebruik Dragon Assistant voor entertainment sites, social media of zoekmachines, en krijg nuttige resultaten door natuurlijk te praten. Zeg “zoek op Google* naar restaurants in Boston” voor specifieke resultaten, en gebruik dezelfde zinnen voor populaire sites zoals YouTube*, Wikipedia*, Pandora* en vele anderen.

Overal dicteren

Overal dicteren

Plaats eenvoudig tekst in invulvelden, tekstverwerkers en chatprogramma's door de cursor te plaatsen waar je tekst wilt invullen. Spreek en word duidelijk verstaan, zelfs als je op verschillende manieren spreekt. Dragon Assistant leert na verloop van tijd voor extra persoonlijke nauwkeurigheid.

Social media spraakopdracht

Geïntegreerde applicaties

Zorgvuldig geïntegreerde applicaties klaren de klus voor je—bestuur desktop apps en pas device instellingen aan met intuïtieve spraakopdrachten, waarmee je social network updates kunt posten, e-mail kunt checken en media kunt afspelen uit je persoonlijke collectie of vanaf een CD, DVD of Blu-ray*.

Meer informatie

Dragon Assistant*

video icon

Discover the freedom of using your voice to control devices in an easy, intuitive conversation.

Actiebeelden bekijken >

Lees over wat de nieuwe Dragon Assistant allemaal kan.

Bezoek de Dragon Assistant website >

Dev Zone

Wil je intuïtieve interactie in je eigen apps verwerken?

Intel® Developer Zone >