4K Video is overal, en het maken en afspelen ervan is belangrijker en leuker dan ooit. Klik urenlang door om video's te bewerken, converteren en te delen, thuis en online—met Intel® Quick Sync Video wacht jouw video op jou in plaats van andersom.

Intel Quick Sync Video gebruikt de mediaverwerking van Intel® Graphics Technology om media en video's nog sneller en eenvoudiger te creëren en converteren. Je kunt het gebruiken om 3D video's te creëren en te bewerken, video's te converteren voor draagbare mediaspelers en video's te uploaden om met je vrienden te delen.

Bekijk de Intel® Quick Sync Video demo

Wanneer videocontent wordt opgeslagen op een harde schijf, dvd, camcorder, mobiele telefoon of broadcastmedium, wordt deze doorgaans gecomprimeerd en gecodeerd in een bepaalde indeling. Wanneer je de content wilt afspelen, online wilt uploaden of wilt kopiëren naar je telefoon, moet de content eerst worden gedecodeerd en vervolgens opnieuw worden gecodeerd in een nieuwe indeling. Dit is een proces dat veel processorkracht en tijd vergt. Intel Quick Sync Video gebruikt de toegewijde mediaverwerking van Intel® Graphics Technologie om veel sneller te coderen en decoderen, terwijl de processor gelijktijdig andere taken kan uitvoeren, waardoor de pc uitstekend blijft presteren.

Voor ontwikkelaars

Meer informatie over Intel Quick Sync Video.

Ontdek hoe met de Intel® Media Server Studio, Intel® Media SDK clientoplossingen