Masthead Light

De nieuwe Intel® Microarchitectuur

Een enorme stap voorwaarts op het gebied van performance, graphics en beveiliging.

Ontdek de mogelijkheden met nieuwe devices met Intel Inside®

De volgende generatie computer devices zal door dankzij de Intel® microarchitectuur die voorheen bekend stond als Haswell, nog sneller, slanker en lichter worden, terwijl ze aanmerkelijk beter zullen presteren dan voorheen. Van multitasking tot multimedia, er zullen onder andere, enorme verbeteringen zijn te merken in grafische en mediaverwerking, accuduur, en online beveiliging. Bekijk hoe dit nieuwe platform invloed zal hebben op meerdere productcategorieën, te beginnen met devices die voorzien zijn van de vierde generatie Intel® Core™ processors.

Dunnere, stijlvoller en draagbaarder dan ooit.

Het nieuwe platform schaalt niet alleen naar de behoeften van tablets, desktop pc's en andere devices, maar de energiezuinige structuur zorgt ook nog voor een langere accuduur. Dit betekent nog meer mobiliteit zonder dat hiervoor performance ingeleverd hoeft te worden. Ultrabook™ devices, zullen bijvoorbeeld in nog slankere, stijlvollere ontwerpen op de markt verschijnen—velen daarvan zullen uitgerust zijn met touch-screen en stembediening—in een breed assortiment aan convertible en afneembare modellen.

Betere graphics, nog overweldigender ervaringen

Ervaar HD films, sensationele foto's en spetterende 3D games met behulp van de visuele verbeteringen die op de nieuwe Intel Core processor zijn ingebouwd—zonder dat er extra hardware voor nodig is. Intel® Graphics Technologie en andere geïntegreerde visuals1 leveren geavanceerde mediaverwerking en grafisch-veeleisende applicaties en ondersteunen de nieuwste devices die ultrahoge 4K-resolutie content streamen. Het is bijzonder geweldig nieuws voor high-quality video en audio met de vierde generatie Intel® Wireless Display (Intel® WiDi), waarmee je draadloos alles wat je leuk vindt, kunt streamen—films, foto's, websites en veel meer—live vanaf een groot aantal devices rechtstreeks naar je HDTV.

Veel geïntegreerde beveiligingseigenschappen

Meer geïntegreerde beveiligingseigenschappen

Nieuwe Intel® Core™ processors leveren diepgewortelde bescherming voor een van de best beveiligde online ervaringen die tot nu toe mogelijk was. Geïntegreerde beveiliging levert meerdere beschermingsbarriades die verder gaan dan besturingssysteem niveau. Enkele van die technologieën zijn Intel® Identity Protection Technologie en Intel® Anti-Theft Technologie die zorgen voor bescherming van identiteiten en toegang tot persoonlijke gegevens op het processorniveau en werken samen met additionele beveiligingsprogramma's zoals McAfee LiveSafe™ service om de gebruiker en zijn gegevens te beschermen.

Systemen reageren sneller

Systemen reageren sneller

Een groot aantal slimme eigenschappen, waardoor je in 'no-time' van slaapstand naar vol gas gaat, terwijl ze zich snel aanpassen aan de behoeften. Sneller wakker worden en snellere opstarttijden dankzij Intel® Rapid Start Technologie. Minder wachten en sneller toegang tot bestanden en veelgebruikte toepassingen met Intel® Smart Response Technologie.2 Ervaar een automatische snelheidsboost wanneer je die nodig hebt dankzij Intel® Turbo Boost Technologie 2.0.3 En schakel moeiteloos over tussen de verschillende toepassinge met behulp van slimme multitasking met Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie).4

Slimme online vrouw met paardestaart

Altijd aan, altijd up-to-date

Voor de mobiele gebruiker, is dit nieuwe platform voorzien van een van de grootste verbeteringen voor de accuduur (vergeleken met vorige generaties) in de geschiedenis van Intel. Met behulp van Intel® Smart Connect Technologie,5 worden je email, sociale netwerken, nieuws en nog veel meer automatisch geupdate. Al je favoriete content is daar, waar je ook bent of heengaat, dankzij Intel® wireless technologie.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2. Hiervoor is een specifieke Intel® processor, geschikte chipset, Intel® Rapid Storage Technologie software en een hiervoor geconfigureerde hybride drive (HDD + small SSD) nodig. De resultaten kunnen afwijken, afhankelijk van de systeemconfiguratie. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie. 

3. Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties zijn afhankelijk van hardware, software en de systeem configuratie. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4. Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html

5. Voor Intel® Smart Connect Technologie heb je een specifieke Intel® Core™ processor, Intel® software, een BIOS update en een Intel® wireless adapter met een internetverbinding nodig. Solid-state memory of een vergelijkbare drive kan vereist zijn. Afhankelijk van je systeemconfiguratie kunnen de resultaten afwijken. Neem contact op met je systeemfabrikant voor meer informatie.