De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Dunnere, stijlvoller en draagbaarder dan ooit

Het nieuwe platform schaalt niet alleen naar de behoeften van tablets, desktop pc's en andere devices, maar de energiezuinige structuur zorgt ook nog voor een langere accuduur. Dit betekent nog meer mobiliteit zonder dat hiervoor performance ingeleverd hoeft te worden. Ultrabook™ devices, zullen bijvoorbeeld in nog slankere, stijlvollere ontwerpen op de markt verschijnen—velen daarvan zullen uitgerust zijn met touch-screen en stembediening—in een breed assortiment aan convertible en afneembare modellen.

Betere graphics, nog overweldigender ervaringen

Ervaar HD films, haarscherpe foto's en meeslepende 3D games met een pakket aan visuele verbeteringen dat geïntegreerd is in de nieuwe Intel® Core™ processors—zonder dat daar extra hardware voor nodig is. Intel® Graphics Technologie en andere geïntegreerde visuals1 zijn geschikt voor geavanceerde mediaverwerking en grafisch veeleisende applicaties en ondersteunen de nieuwste devices die ultrahoge 4K-resolutie streamen. De vierde generatie Intel® Wireless Display (Intel® WiDi) is goed nieuws voor liefhebbers van kwalitatieve video en audio. Stream alles alles wat je leuk vindt draadloos—films, foto's, websites en veel meer—live vanaf een groot aantal devices rechtstreeks naar je HDTV.

Meer geïntegreerde beveiligingseigenschappen

Nieuwe Intel® Core™ processors leveren diepgewortelde bescherming voor een van de best beveiligde online ervaringen die tot nu toe mogelijk was. Geïntegreerde beveiliging levert meerdere beschermingsbarriades die verder gaan dan besturingssysteem niveau. Enkele van die technologieën zijn Intel® Identity Protection Technologie en Intel® Anti-Theft Technologie, die zorgen voor bescherming van identiteiten en toegang tot persoonlijke gegevens op het processorniveau en samenwerken met aanvullende beveiligingsprogramma's zoals McAfee® LiveSafe™ om de gebruiker en zijn gegevens te beschermen.

Systemen reageren sneller

Een groot aantal slimme eigenschappen, waardoor je in 'no-time' van slaapstand naar vol gas gaat, terwijl ze zich snel aanpassen aan de behoeften. Sneller opstarten en hervatten dankzij Intel® Rapid Start Technologie. Minder wachten en sneller toegang tot bestanden en veelgebruikte toepassingen met Intel® Smart Response Technologie.2 Ervaar een automatische snelheidsboost wanneer je die nodig hebt dankzij Intel® Turbo Boost Technologie 2.0.3 En schakel moeiteloos over tussen de verschillende toepassingen met behulp van slimme multitasking met Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie).4

Betere grafische weergave

Gerelateerde video's

Product- en prestatiegegevens

1

Intel® Clear Video HD Technologie is niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Raadpleeg de systeemfabrikant voor meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.

2

Hiervoor is een specifieke Intel® processor, geschikte chipset, Intel® Rapid Storage Technologie software en een hiervoor geconfigureerde hybride drive (HDD + small SSD) nodig. De resultaten kunnen afwijken, afhankelijk van de systeemconfiguratie. Neem contact op met de systeemfabrikant voor meer informatie. 

3

Hiervoor is een systeem met Intel® Turbo Boost Technologie vereist. Intel® Turbo Boost Technologie en Intel® Turbo Boost Technologie 2.0 zijn alleen beschikbaar op geselecteerde Intel® processors. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Prestaties zijn afhankelijk van hardware, software en de systeem configuratie. Voor meer informatie, surf naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/turbo-boost/turbo-boost-technology.html.

4

Beschikbaar op bepaalde Intel® Core™ processors. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie). Raadpleeg de fabrikant van de pc. De prestaties zijn afhankelijk van de gebruikte hardware- en softwareconfiguratie. Voor meer informatie, zoals welke processors HT Technologie ondersteunen, surf naar www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/hyper-threading/hyper-threading-technology.html