De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Product- en prestatiegegevens

1

Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® WiDi en een ontvangstdevice dat geschikt is om Intel® WiDi te ontvangen. Het afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beveiligde content is alleen beschikbaar op pc's met de derde of vierde generatie pc's met een Intel® Core™ processor met ingebouwde visuals, een compatibele adapter en mediaplayer, en waarop de Intel® WiDi software en graphics driver zijn geïnstalleerd. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.

2

Geen enkele computer kan absolute beveiliging bieden. Intel® Pro Wireless Display netwerk beveiligingseigenschappen vereisen een systeem met een Intel® processor met Intel® vPro™ technologie, 1080p en Blu-Ray* of andere software voor afspelen van beschermde content, een compatibele Intel® WiDi adapter en mediaplayer en Intel WiDi ondersteunende software en graphicsdriver geïnstalleerd. Raadpleeg de computerfabrikant voor meer informatie. Ga voor meer informatie naar http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.

3

Voor Intel® Wireless Display zijn een compatibele adapter en een tv nodig. Het afspelen van 2160p (UHD), 1440p (QHD) en 1080p (FHD) en Blu-ray* of andere beveiligde content is alleen beschikbaar op bepaalde systemen met een Intel® processor met ingeschakelde geïntegreerde visuals, een compatibele adapter en mediaspeler, en geïnstalleerde Intel® WiDi software en grafische driver. Voor meer informatie, zie http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.

4

Intel® en Intel® Unite™ zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.