• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Stap in de spetterende wereld van UltraViolet* met Intel® Insider™

Bekijk UltraViolet films overal,
en altijd met een Ultrabook™

Je pc is nu je stoel op de eerste rij

Ervaar een heel nieuw niveau met premium UltraViolet*1 entertainment die speciaal is gemaakt voor filmfanaten zoals jij, met Intel® Insider™ — beschikbaar met alle Intel® Core™ processors.2

  • Koop of huur films via je pc
  • Speel ze draadloos af op je tv met Intel® Wireless Display
  • Kijk overal waar je wilt films

Intel heeft contracten afgesloten met Best Buy in Amerika, Hungama in India, Dixons in Engeland, Catchplay in Taiwan en Ifeng in China, en er volgen nog meer—zodat er nog meer geweldige UltraViolet films beschikbaar zijn via Intel® Insider™ technologie.

Ultraviolet* films beschikbaar via Intel® Insider™

Ervaar een heel nieuw niveau met premium HD entertainment met Intel® Insider™ — beschikbaar met alle Intel® Core™ processors.

 

Intel® Insider™ verkrijgen

Het is eenvoudig. Volg gewoon de onderstaande stappen.

Intel® Insider™ voor premium HD home entertainment

Stap 1

Zorg dat je over een pc beschikt die is voorzien van de nieuwste Intel® Core™ processor met ingebouwde visuals.3

Bezoek een deelnemende filmsite.

Stap 2

Bezoek een deelnemende filmsite.

Blader door een groot en groeiend assortiment geweldige content in UltraViolet die je kunt huren of kopen.

Stap 3

Blader door een groot en groeiend assortiment geweldige content in UltraViolet die je kunt huren of kopen.

Meer informatie

Ontdek de verschillende soorten Ultrabook™

Leer wat de verschillen zijn tussen een standaard Ultrabook™, een Ultrabook™ met touchscreen en een convertible Ultrabook™, vergelijk de processors en vind de combinatie die het beste bij jou past.

Intel productzoeker >

Product- en prestatiegegevens

open

1. UltraViolet is een handelsmerk van DECE LLC. UltraViolet is een cloudgebaseerd licentiesysteem voor digitale rechten authentificatie waarmee gebruikers van digitale home entertainment content aangeschafte content naar meerdere platforms en devices kunnen streamen en downloaden.

2. Intel® Insider™ is een hardware-gebaseerd content beschermingsmechanisme. Hiervoor is een PC met een tweede generatie Intel® Core™ processor nodig met built-in visuals, een internetverbinding en het huren of aanschaffen van content van erkende providers. Voor Intel Insider is een HDCP beschermde display vereist. VGA output wordt niet ondersteund. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Surf voor meer informatie naar www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-insider-for-premium-hd-home-entertainment.html.

3. De ingebouwde weergavefuncties zijn niet op alle PC's ingeschakeld en mogelijk is geoptimaliseerde software vereist. Vraag de fabrikant van uw PC om meer informatie. Voor meer informatie, surf naar: www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/visual-technology/intel-visual-technology-consumer.html.