De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Devices op afstand onderzoeken, herstellen, upgraden en beschermen

Verhoog de efficiency en effectiviteit, automatisch

Met behulp van ingebouwde platformmogelijkheden en populaire beheer- en beveiligingsapplicaties van derden in Intel® Active Management Technologie (Intel® AMT) kan de IT-afdeling op afstand netwerkapparaten herkennen, repareren en beschermen. Intel AMT maakt het een IT-afdeling of managed service providers mogelijk om niet alleen de pc's te beheren en te repareren, maar ook de werkstations en entry servers, met behulp van dezelfde infrastructuur en tools toegepast op verschillende platformen, waardoor het beheer consequent en consistent blijft. Dit betekent voor embedded developers, dat devices op afstand gediagnosticeerd en gerepareerd kunnen worden, waardoor de kosten voor IT-ondersteuning verlaagd worden. Intel AMT is een eigenschap van Intel® Core™ processors met Intel® vPro™ technologie1,2 en werkstation platforms die gebaseerd zijn op bepaalde Intel® Xeon® processors.

De oplossing voor uitdagingen in het IT-beheer en problematiek rondom intelligente systemen

Intel ontwerpteams stelden vast dat beter asset management, minder downtime en minder desk-side visits het beste bereikt kon worden door middel van architecturele verbeteringen, die leidden tot de volgende eigenschappen en voordelen voor het ondersteunen van die behoeftes.

out-of-band systeemtoegang

Dankzij de geïntegreerde beheerseigenschappen zorgt Intel AMT ervoor dat IT toegang heeft tot platforms zelfs wanneer ze uitgeschakeld zijn. 1,2

Troubleshooting en recovery op afstand

Intel AMT zorgt ervoor, door middel van de out-of-band beheermogelijkheden, waaronder Keyboard-Video-Mouse (KVM) Remote Control,3 dat de IT-afdeling systemen op afstand kan repareren en herstellen na OS-foutmeldingen. Out-of-band alarmering en event loggen helpen tevens de downtime te verlagen.

Hardware-gebaseerde agent presence controle

Hardware-gebaseerde agent presence controle, zorgt er niet alleen voor dat het bedrijf beter beveiligd is, maar het detecteert tevens proactief of de software agents functioneren. Wanneer er gesignaleerd wordt dat er agents missen, dan word er een alarm verzonden naar de beheerconsole.

Proactief alarmeren

Intel® AMT System Defense blokkeert proactief binnenkomende aanvallen of bedreigingen en het isoleert geïnfecteerde clients voordat ze invloed kunnen hebben op het netwerk, terwijl tevens de IT-afdeling word gealarmeerd wanneer er kritieke software agents worden verwijderd.

Hardware en software asset traceren op afstand

Intel AMT helpt de software en virusbescherming door het gehele bedrijf up-to-date te houden door versienummers en beleidsgegevens van software van derden in het non-volatile geheugen op te slaan voor updates buiten kantooruren.

Extra mogelijkheden

De IT-afdeling heeft met behulp van de Intel® vPro™ technologie module voor Microsoft Windows PowerShell* direct toegang tot Intel AMT en kan gebruik maken van Windows PowerShell scripts om te profiteren van eigenschappen die niet beschikbaar zijn in de bestaande beheerconsole—zoals bijvoorbeeld het op afstand instellen van de alarmklokinstellingen.

Verhoog de efficiency en effectiviteit, automatisch

Windows PowerShell scripts zijn probleemloos integreerbaar in de bestaande tools, waardoor de IT afdeling snel en eenvoudig Intel AMT commando's in kan zetten op hun op Intel vPro–gebaseerde clients, werkstations en entry servers die geschikt zijn voor Intel AMT.

Product- en prestatiegegevens

1

De Intel® vPro™ technologie is zeer geavanceerd en moet worden geconfigureerd en geactiveerd. De beschikbaarheid van de functies en resultaten is afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar: www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html

2

Hiervoor is activering en een systeem met een netwerkverbinding, een voor Intel® AMT-geschikte chipset, netwerk hardware en software vereist Intel AMT is voor notebooks tijdens een draadloze, accu, slaapstand, ruststand of uitgeschakelde modus wellicht niet of beperkt beschikbaar via een host OS-based VPN. De resultaten zijn afhankelijk van de hardware, setup en configuratie. Surf voor meer informatie naar www.intel.com/technology/vpro/index.htm.

3

KVM Remote Control (toetsenbord, video, muis) is alleen beschikbaar op de Intel® Xeon® processor familie, de Intel® Core™ i5 vPro™ processor en Intel® Core™ i7 vPro™ processor geconfigureerd en gebruik makend van Intel® Active Management Technologie met geintegreerde graphics. Losse grafische kaarten worden niet ondersteund.