De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Public key infrastructuur

Verifieert gebruikers en servers om te coderen en digitaal te ondertekenen

Verifieert Gebruikers En Servers Om Te Coderen En Digitaal Te Ondertekenen

Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT) met openbare-sleutelinfrastructuur (PKI)1 is een tweede factor verificatie voor bedrijfs- en webservices die valideert wanneer een legitieme gebruiker —geen malware — zich aanmeldt vanaf een vertrouwde pc. Deze technologie is alleen beschikbaar op derde generatie Intel® CoreTM vProTM processors en hoger. Intel IPT met One-time password (OTP) is beschikbaar op zowel tweede generatie Intel® CoreTM vProTM processors en hoger2.

Openbare-sleutelinfrastructuur (PKI) is een systeem van digitale certificaten, certificaatautoriteiten en andere registratieautoriteiten die de validiteit van elke betrokken partij in een internettransactie verifiëren. Intel IPT gebruikt PKI-certificaten die zijn opgeslagen in firmware om de gebruiker en de server te verifiëren en documenten te coderen en digitaal te ondertekenen.

Product- en prestatiegegevens

1

No computer system can provide absolute security. Requires an Intel® Identity Protection Technology-enabled system, including an enabled Intel® processor, enabled chipset, firmware, software, and Intel integrated graphics (in some cases) and participating website/service. Intel assumes no liability for lost or stolen data and/or systems or any resulting damages. Consult your system manufacturer and/or software vendor for more information.

2

De Intel® vPro™ technologie is zeer geavanceerd en moet worden geconfigureerd en geactiveerd. De beschikbaarheid van de functies en resultaten is afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar: www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html