Public key infrastructuur

Verifieert gebruikers en servers om te coderen en digitaal te ondertekenen

Verifieert Gebruikers En Servers Om Te Coderen En Digitaal Te Ondertekenen

Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT) met openbare-sleutelinfrastructuur (PKI)1 is een tweede factor verificatie voor bedrijfs- en webservices die valideert wanneer een legitieme gebruiker —geen malware — zich aanmeldt vanaf een vertrouwde pc. Deze technologie is alleen beschikbaar op derde generatie Intel® CoreTM vProTM processors en hoger. Intel IPT met One-time password (OTP) is beschikbaar op zowel tweede generatie Intel® CoreTM vProTM processors en hoger2.

Openbare-sleutelinfrastructuur (PKI) is een systeem van digitale certificaten, certificaatautoriteiten en andere registratieautoriteiten die de validiteit van elke betrokken partij in een internettransactie verifiëren. Intel IPT gebruikt PKI-certificaten die zijn opgeslagen in firmware om de gebruiker en de server te verifiëren en documenten te coderen en digitaal te ondertekenen.

Product- en prestatiegegevens

1

No computer system can provide absolute security. Requires an Intel® Identity Protection Technology-enabled system, including an enabled Intel® processor, enabled chipset, firmware, software, and Intel integrated graphics (in some cases) and participating website/service. Intel assumes no liability for lost or stolen data and/or systems or any resulting damages. Consult your system manufacturer and/or software vendor for more information.

2

De Intel® vPro™ technologie is zeer geavanceerd en moet worden geconfigureerd en geactiveerd. De beschikbaarheid van de functies en resultaten is afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar: http://www.intel.nl/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html.