• <Meer weten, ga naar intel.com

Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT) met openbare-sleutelinfrastructuur (PKI)

Verifieert gebruikers en servers om te coderen en digitaal te ondertekenen.

Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT) met openbare-sleutelinfrastructuur (PKI)

Verbeterde beveiliging tegen malware

Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT) met openbare-sleutelinfrastructuur (PKI)1 is een tweede factor verificatie voor bedrijfs- en webservices die valideert wanneer een legitieme gebruiker —geen malware — zich aanmeldt vanaf een vertrouwde pc. Deze technologie is alleen beschikbaar op derde generatie Intel® CoreTM vProTM processors en hoger. Intel IPT met One-time password (OTP) is beschikbaar op zowel tweede generatie Intel® CoreTM vProTM processors en hoger2.

Openbare-sleutelinfrastructuur (PKI) is een systeem van digitale certificaten, certificaatautoriteiten en andere registratieautoriteiten die de validiteit van elke betrokken partij in een internettransactie verifiëren. Intel IPT gebruikt PKI-certificaten die zijn opgeslagen in firmware om de gebruiker en de server te verifiëren en documenten te coderen en digitaal te ondertekenen.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden onder elke omstandigheid. Hiervoor is een systeem met Intel® Identity Protection Technologie (Intel® IPT) vereist, waaronder een tweede of hogere generatie Intel® Core™ processor, een daarvoor geschikte chipset, firmware en software en een deelnemende website. Vraag uw systeemfabrikant. Intel aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verloren of gestolen gegevens en/of systemen of schade die daaruit voortvloeit. Surf voor meer informatie naar http://ipt.intel.com.

2. De Intel® vPro™ technologie is zeer geavanceerd en moet worden geconfigureerd en geactiveerd. De beschikbaarheid van de functies en resultaten is afhankelijk van de setup en configuratie van uw hardware, software en IT-omgeving. Ga voor meer informatie naar: www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/vpro/vpro-technology-general.html.