De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

DIT IS BRILJANT.

Werken en ontspannen met hoge resolutie

Ervaar de visuele pracht van Intel® HD graphics, Iris™ graphics1 en Iris™ Pro graphics2. Bekijk betoverende Ultra HD-video op drie schermen, bewerk foto’s en video’s als een professional en laat jezelf meeslepen door levendige en vloeiende 3D gameplay. Intel HD graphics en Iris graphics zijn op de processor geïntegreerd voor een verbluffende beeldweergave op slankere en lichtere draagbare devices, zoals notebooks, 2 in 1 devices, draagbare all-in-ones en desktopcomputers.

Krachtig genoeg voor professionals, beschikbaar voor jou

DaVinci Resolve*, videobewerkingssoftware gebruikt door professionele fotografen en amateurfilmmakers, werkte alleen  op high-end systemen met grafische kaarten.  Na samenwerking met Intel, is het in de 12.5-versie van DaVinci mogelijk om te profiteren van de speciale hardwarefuncties van grafische kaarten van Intel® voor een probleemloze ervaring. DaVinci Resolve 12.5 is beschikbaar als gratis download. Miljoenen notebookgebruikers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met deze professionele software en grafische kaarten van Intel.

Bekijk de video voor meer informatie ›

Schitterende ingebouwde Ultra HD-beeldkwaliteit

Scherpere lijnen. Levendigere kleuren. Meer details. Het bekijken van een video met Ultra HD graphics is een ervaring als geen ander.

Ervaar het leven in Ultra HD ›

Visuele creativiteit opnieuw uitgevonden

Maak graphics, bewerk foto’s en creëer HD video’s met Intel® HD graphics en Iris™ graphics. Software voor het creëren van content, zoals Intel® Quick Sync Video en OpenCL*, zijn te combineren met Iris graphics zodat jij je fantasie kan realiseren.

Bekijk hoe Iris graphics en CyberLink PowerDirector* 13 samenwerken ›

De nieuwste games en jouw verbeterde technieken in spetterend 3D. Speel de allernieuwste games in HD, compleet met complexe shading en een hoge framerate. Geniet van vloeiende gameplay voor de best mogelijke ervaring.

Bekijk deze video van Iris™ Pro Graphics bij Intel® Extreme Masters ›

Lees verder over gamen met Intel › 

Visuele pracht voor elke dag en voor elke taak.

Intel® HD graphics voor een geweldige beeldweergave

Beleef levendigere video’s dan ooit, met Intel HD graphics. Ultra HD-video’s springen dankzij de vloeiende beeldweergave in Ultra HD van het scherm van je 2 in 1 devices, hoogwaardige notebooks en draagbare all-in-ones.

Intel® Iris™ Graphics – ervaar het leven in Ultra HD

Bekijk content met Intel Iris graphics om je entertainmentervaring voorgoed te veranderen. Bekijk films op meerdere schermen tegelijkertijd met betoverende Ultra HD-beeldweergave voor een levensechte ervaring. Je zult nooit meer iets anders willen.

Intel® Iris™ Pro graphics biedt de beste processorgraphics

Door Intel Iris Pro graphics te gebruiken weet je dat je de beste Intel® Core processors gebruikt en werk je efficiënter, game je intenser en zie je de hele wereld in hoge resolutie. De beste processorgraphics met uitgebreide mogelijkheden voor mediaconversie en een hoge framerate die elke keer perfecte prestaties leveren.

Gerelateerde technologieën

Product- en prestatiegegevens

1

Iris™ graphics is verkrijgbaar op bepaalde systemen. Raadpleeg uw systeemfabrikant.

2

De eigenschappen en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en kunnen geschikte hardware, software of service-activatie vereisen. Geen enkele computer kan absolute beveiliging bieden. Raadpleeg voor meer informatie Intel.com, de OEM of de verkoper.