• <Meer weten, ga naar intel.com

Intel® HD Graphics

INTEL® HD GRAPHICS

Superieure grafische weergave – gratis

Intel® HD Graphics1 staat garant voor een geweldige grafische weergave 3D-ervaring, zonder de extra kosten van een speciale grafische kaart. Gebruikers kunnen nu genieten van een levensechte weergave 2 van games die zijn geoptimaliseerd voor Intel® HD Graphics, zoals Star Trek Online*. Intel® HD Graphics levert tot 3X betere prestaties ten opzichte van de vorige generatie Intel® HD Graphics3,4 – met extra ruimte voor de games van morgen. Daarnaast kunnen je gebruikers dankzij de geïntegreerde geavanceerde 3D-verwerking genieten van een verbluffende visuele ervaring waarbij ze volledig opgaan in de actie. Voor een geweldige weergave van games zonder de kosten van extra hardware, kun je het beste een pc met een tweede generatie Intel® Core™ processor aanraden.

Help je klanten uit te zoeken welke games zijn geoptimaliseerd voor Intel® HD Graphics voordat ze gaan gamen.

 

Intel VT Graphics

Graphics ingebouwd in de CPU

Intel® HD Graphics is de volgende generatie grafische technologie in de tweede generatie Intel® Core™ processors. Intel® HD Graphics integreert high-performance graphics en mediaverwerking rechtstreeks op de processor, waardoor de twee belangrijkste gamecomponenten, – de CPU-verwerking en de graphics, samen op één chip worden geplaatst. Er zijn twee versies van Intel® HD Graphics beschikbaar: Intel® HD Graphics 3000 en Intel® HD Graphics 2000.

Bekijk deze demo en zie hoe ingebouwde visuals ongekende visuele ervaringen bieden.

Hoe het werkt

Hoe het werkt

Intel® HD Graphics profiteert van de integratie van de graphics in de processor, waardoor de prestaties aanzienlijk worden verbeterd, zonder dat hier aparte hardware voor nodig is, waardoor tevens de bijbehorende ontwerp- en prestatieproblemen worden geëlimineerd. De graphics engine bevat daarnaast opnieuw ontworpen execution units (EU's) en geavanceerde 3D-functies.

Intel® HD Graphics bevat de volgende innovatieve functies en voordelen:

  • Versnelde grafische verwerking profiteert van de gedeelde cache op het laatste niveau tussen de processor en graphics.
  • De nieuwe Intel® 32nm processortechnologie optimaliseert de prestaties en is energiezuinig.
  • Snellere 3D-weergave en meer complexe nuances voor sneller en realistischer gamen in 3D.
  • Intel® HD Graphics 3000 levert de prestaties van een instapmodel grafische kaart met realistische weergave van mainstream games, zonder dat er een extra grafische kaart of chip hoeft te worden aangeschaft.
  • Intel® HD Graphics 2000 levert de prestatiekracht voor mainstream games zonder dat er een extra grafische kaart of chip hoeft te worden aangeschaft.

Product- en prestatiegegevens

open

1. De ingebouwde weergavefuncties zijn niet op alle pc's ingeschakeld en mogelijk is er geoptimaliseerde software vereist. Vraag de computerfabrikant om meer informatie. Ga naar  www.intel.com/go/biv voor meer informatie.

2. Alleen met Intel® HD Graphics 3000.

3. Gebenchmarkt met gebruik van 3DMark Vantage* met entry preset.

4. Alle prestatietests en scores die worden vermeld op de websites zijn gemeten met gebruikmaking van specifieke computersystemen en/of componenten en weerspiegelen bij benadering de prestaties van Intel producten zoals gemeten in die tests. Afwijkingen in de systeemhardware, het softwareontwerp of de configuratie kunnen de werkelijke prestaties beïnvloeden. Wij raden potentiële kopers aan andere informatiebronnen te raadplegen om de prestaties van systemen of componenten te evalueren, alvorens tot aanschaf over te gaan. Ga naar Intel Performance Benchmark Limitations voor meer informatie over de prestatietests en de prestaties van de producten van Intel. Ga naar voor meer informatie.