Masthead Light

Sluit je Ultrabook™ aan op je tv met Intel® Wireless Display

Bekijk content van je mobiele device draadloos op je tv

Al je eigen sensationele content—maar dan beter en mooier met Intel® Wireless Display

Maak elke beleving op je mobiele apparaat nog leuker—met Intel® WiDi kun je eenvoudig alles wat je leuk vindt, inclusief films, video's, foto's en muziek direct naar je grote HDTV streamen1 zonder je over kabels te bekommeren.

Wat je nodig hebt

 

Beleef de full HD video ervaring

Beleef de full HD video ervaring

Geniet met een kamer vol vrienden van verbluffende HD-beelden dankzij Intel® Wireless Display. De nieuwste versie van de Intel® WiDi software ondersteunt verschillende super-rich HD-ervaringen, inclusief full 1080p video-ondersteuning voor het streamen van beschermde content, zoals Blu-ray* en 3D*.

 

Maak multitasking met twee schermen twee keer zo leuk

Maak multitasking met twee schermen twee keer zo leuk

Met Intel Wireless Display kun je meer dan je denkt—allemaal tegelijkertijd. Controleer je e-mail terwijl je een film kijkt op je HDTV, of praat met je vrienden over de hele wereld via een chatsysteem over de film die je aan het kijken bent.

Wi-Fi gecertificeerde Miracast* industriële specificaties

De industriële standaard overtreffend

Intel WiDi is gebaseerd op de door de Wi-Fi Alliance Wi-Fi gecertificeerde Miracast* specificatie. Daarnaast biedt Intel Widi technologie snelle en betrouwbare connecties, een lage latency bij het delen van schermen, superieure video- en audiokwaliteit en soepel afspelende HD video op de draadloze display.

Product- en prestatiegegevens

open

1. Hiervoor is een systeem nodig dat geschikt is voor Intel® WiDi en een ontvangstdevice dat geschikt is om Intel® WiDi te ontvangen. Het afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beveiligde content is alleen beschikbaar op pc's met de derde of vierde generatie pc's met een Intel® Core™ processor met ingebouwde visuals, een compatibele adapter en mediaplayer, en waarop de Intel® WiDi software en graphics driver zijn geïnstalleerd. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/nl/nl/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html.

2. Installation of Intel® WiDi Widget on Windows* 8.0 and Windows 8.1 OS requires Microsoft .NET* Framework 3.5 pre-installed. Intel WiDi Widget is an add-on capability that requires your system already has Intel® WiDi.