• <Meer weten, ga naar intel.com

Kies een Intel® Anti-Theft Technologie service provider

Intel® Anti-Theft Technologie (Intel® AT) is nu beschikbaar op alle Ultrabook™ devices en op geselecteerde notebooks die gebaseerd zijn op Intel® Core™ processors.

Klik hier voor een complete lijst van notebooks met Intel AT.

Na het aanschaffen van een notebook dat geschikt is voor Intel AT, is de volgende stap om een service te kiezen die geschikt is voor Intel Anti-Theft Technologie.

Intel Anti-Theft Technologie helpt waardevolle gegevens en eigendommen te beschermen na diefstal of verlies en zorgt ervoor dat persoonlijke informatie ook echt vertrouwelijk blijft. Activeer de service die geschikt is voor Intel AT die in uw regio beschikbaar is. Als uw Ultrabook of notebook kwijt is door verlies of diefstal, dan kunt u deze via uw service volledig uitschakelen. Als u later uw Ultrabook of notebook terugkrijgt, dan neemt u contact op met uw service om hem weer volledig in werking te stellen.

Wij werken samen met een groot aantal bewezen beveiligingspartners om u de beste combinatie van beveiligingseigenschappen en encryptie mogelijkheden te bieden. .

McAfee Anti-Theft*

McAfee Anti-Theft*

McAfee Anti-Theft zorgt ervoor dat in het geval van een notebookdiefstal, persoonlijke gegevens vertrouwelijk blijven en het device gelokaliseerd en gevolgd kan worden.

Norton Anti-Theft*

Norton Anti-Theft*

Norton Anti-Theft is een web-gebaseerde dienst die persoonlijke gegevens op Ultrabook™ devices helpt beschermen. Met Norton Anti-Theft kunnen   verloren of gestolen devices gelokaliseerd, gevolgd en vergrendeld en teruggevonden worden.