• <Meer weten, ga naar intel.com

Intel® Anti-Theft Technologie risicoberekening

Notebook diefstal risicoberekening is ontwikkeld door Ponemon Institute* waarbij gebruik gemaakt is van data die door onderzoek in de IT-industrie verkregen is. Dit hulpmiddel zal de ware kosten berekenen van zowel het verliezen als het beschermen van de zakelijke notebooks in uw bedrijf.

Resultaten zijn gesimuleerd en worden alleen ter informatie weergegeven. Resultaten zijn verkregen uit analyse en onderzoek van het Ponemon Institute, zoals is vermeld in het rapport “Cost of a Lost Laptop” (2009) en “The Billion Dollar Laptop Problem” (2010). Deze resultaten zijn afhankelijk van de individuele omstandigheden en andere factoren waarmee het originele rapport geen rekening heeft kunnen houden.

Intel beheert noch controleert het ontwerp of de implementatie van benchmarkgegevens van anderen of websites waar in dit document naar verwezen wordt. Intel raadt alle klanten aan om de websites te bezoeken waarnaar wordt verwezen of naar andere sites te gaan waar vergelijkbare prestatiebenchmarkgegevens worden gerapporteerd en te controleren of deze benchmarkgegevens nauwkeurig zijn en betrekking hebben op systemen die beschikbaar zijn voor aanschaf.