• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

All-in-one pc's: Stijlvol ontwerp

Een stijlvolle desktop die in elk huis of kantoor tot zijn recht komt

Ben je op zoek naar een nieuwe desktop computer die hoge punten scoort voor stijl? Je hoeft niet verder te zoeken. Het coole, compacte ontwerp van de all-in-one pc's past binnen elke thuis- of werkomgeving en doet dienst als centraal punt van waaruit je kunt creëren, leren, ontspannen en delen.

Of je nu TV of een film kijkt op een groot scherm, interactieve games met de kinderen speelt of videochat met vrienden of collega's, de all-in-one pc doet het in stijl.

Dell all-in-one PC

Een all-in-one pc

De gezinspc in een eenvoudig, stijlvol ontwerp Het scherm en de monitor zijn samengebracht in een dun, licht systeem dat de all-in-one pc onderscheidt van de standaard desktoptoren. Als je een monitor met een pc-kast onhandig en lomp vindt, dan kan de all-in-one pc de juiste oplossing zijn.

HP all-in-one side

Draagbare all-in-one pc

Een draagbare all-in-one pc verhuist makkelijk van de keuken voor het huiswerk tot de huiskamer voor een filmavond—of zelfs naar kantoor om een grote klus te klaren. En met een multi-touch scherm krijg je de voordelen van een tablet gecombineerd met de flexibiliteit die een toetsenbord biedt.

Corner of an HP Envy

Ingebouwde draadloze verbinding, luidsprekers en webcams

Sommige all-in-one pc's zijn voorzien van ingebouwde luidsprekers, terwijl anderen volgeladen zijn met webcams en microfoons. De meeste merken zijn voorzien van een ingebouwde, draadloze hogesnelheidsverbinding.

Dell all-in-one side

Eenvoudig in te stellen.

Vergeet het geknoei met snoeren van de standaard desktoptoren. Met slechts één elektriciteitssnoer zijn all-in-one pc's makkelijk te installeren en voorkomen ze rommel.

Dell all-in-one screen

Monteerbaar aan de wand

Minder rommel met een stijlvolle all-in-one pc voor thuis. Sommige all-in-one pc's kunnen gemakkelijk aan een wand worden opgehangen, voor een echt gestroomlijnde computer- en entertainmentervaring.

Dell all-in-one keyboard and mouse

Vrij van snoeren

Met een draadloze toetsenbord en muis past jouw all-in-one pc zich aan jouw leven aan. Creeër een omgeving die op jouw wensen is aangepast, en gebruik je toetsenbord en muis zoals jij dat wilt — zonder snoeren die in de knoop raken.

Thin Dell all-in-one side view

Plat beeldscherm, touchscreen

Veel all-in-one pc's zijn voorzien van touchscreens zodat je door content kan tikken, knijpen, schuiven, roteren en bladeren. Deze platte beeldschermen worden steeds slanker en stijlvoller nu er nieuwe modellen op de markt komen. Sommige modellen kunnen plat neergelegd worden, waardoor je ze eenvoudig van de ene kamer naar de andere mee kunt nemen en gebruiken waar je maar wilt.

Ontdek all-in-one pc's

Spetterende multimedia

All-in-one pc's kunnen alles aan

Meer weten >

Ontdek all-in-one pc's

Wat is het verschil tussen een instapmodel, een topmodel en een all-in-one desktop?

Bekijk het zelf >

Gesprekken