• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Bijzonder stijlvol. In elke ruimte

Met het opgeruimde ontwerp van all-in-one pc's kun je eindelijk afscheid nemen van logge computerkasten. Het scherm en de monitor zijn geïntegreerd in één slank en licht systeem, en met het gestroomlijnde uiterlijk is het een stijlvolle aanwinst voor je huis. Eindelijk kun je creëren, leren, entertainen en delen—in stijl.

 

neem afscheid van kluwen kabels

Opgeruimd ontwerp

Neem afscheid van kluwen kabels. De all-in-one pc heeft één stroomkabel—meer niet. Eenvoudig te installeren dus, en het ziet er opgeruimd uit. Dankzij het dynamische, kabelloze systeem is het een draagbaar device dat in elke ruimte in huis gebruikt kan worden. 

gestroomlijnd en stijlvol

'Slank' is in

Het platte HD touchscherm van de all-in-one is slank en stijlvol en is een moderne decoratie voor elke ruimte. Naast het verfraaien van je huis is het dankzij het gestroomlijnde ontwerp ook een veelzijdig device dat praktisch overal gebruikt kan worden. 

met een handige geïntegreerde accu

Trek de kabel eruit en neem hem mee

Dankzij de handige geïntegreerde accu kan de draagbare all-in-one met gemak gebruikt worden voor een filmavond in de woonkamer en dan weer een game-avond in de keuken—of zelfs meegenomen worden naar kantoor voor grote projecten. En met een multi-touch scherm krijg je de flexibiliteit van een toetsenbord gecombineerd met de voordelen van een volwaardige touchscherm met tabletfunctionaliteit.

De all-in-one heeft een flexibel, modern ontwerp

Veelzijdig design

De all-in-one biedt een flexibel, modern ontwerp dat op bijna elk plat oppervlak kan worden gebruikt. Hang hem aan de muur om films te kijken, zet hem op je bureau om te werken, neem hem of schoot, of leg hem op de grond om te gamen met vrienden. Efficiëntie met een sprankje elegantie.

Ontdek all-in-one pc's

De traditionele desktop is geëvolueerd

Meer weten over de draagbare all-in-one >

Wat is een all-in-one?

video icon

Kijk zelf maar! >

Product- en prestatiegegevens

open

1. Measured on OEM system using PCMark* 7 - includes a range of tests which measure different dimensions of your system’s performance. Tests consist of a number of small, individual workload tests. The PCMark test is a collection of workloads that measure system performance during typical PC usage. Find out more at www.futuremark.com.