• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

All-in-one pc's Spetterende multimedia

All-in-one pc's kunnen alles aan - van foto's hosten tot films streamen.

Jouw computer, jouw media, jouw leven, alles-in-een. Een stijlvolle all-in-one is een veelzijdige pc waarmee je kunt leren, bekijken, werken, creëren, ontspannen, delen en contact houden met vrienden en familie. All-in-one pc's leveren een allround multimedia functionaliteit en geven de mogelijkheid om films te streamen, op het internet te surfen, foto's te uploaden, te bewerken en te organiseren, interactieve games te spelen en TV te kijken op een spetterend full HD scherm.

Kids playing with an AIO

Ongelofelijke prestaties. Overal in je huis.

Een all-in-one pc levert de prestaties van een compleet desktopsysteem in één slank device. Geniet van de Intel-waardige prestaties wanneer u communiceert, creëert en entertainment verkent met uw nieuwe computer en mediacenter.

Woman watching a screen

Grote beeldschermen

All-in-one pc's zijn leverbaar in verschillende groottes - tot wel 27 inch schermdiagonaal. Kies je voor een groot scherm, dan kies je voor films, TV-uitzendingen, videobestanden en foto's die er veel groter en beter uitzien.

Two boys watching

3D Graphics

Sommige all-in-one pc's bieden de mogelijkheid om 3D beelden en games af te spelen. Anderen kunnen ook zelf 3D beelden en video's schieten. In de meeste gevallen dienen de gebruikers een active 3D-shutter bril te dragen om de beelden in 3D waar te nemen. Sommige modellen zijn echter voorzien van een ingebouwde 3D toepassing die een bril overbodig maakt.

Men eating popcorn

TV op je pc

Daarnaast kun je ook kiezen voor een all-in-one pc met ingebouwde TV-tuner, waardoor je rechtstreeks TV-uitzendingen kunt streamen, zodat je all-in-one pc pas echt een volledig entertainment en multimedia center wordt.

Excited woman

Ingebouwde webcam en microfoon

Houd contact met verre vrienden en familie dankzij een all-in-one pc met webcam. Met deze toepassing kun je regelmatige videogesprekken houden met wie je wilt. Daarnaast hebben ingebouwde webcams ook andere leuke toepassingen, zoals video's afspelen via sociale netwerken.

Man lounges

Ingebouwde luidsprekers

Kies voor een all-in-one pc met ingebouwde luidsprekers met een scherp, helder audiogeluid en een diepe, rijke, onderliggende bastoon. Dit geeft een geluid van hoge kwaliteit wanneer je naar een film kijkt, muziek beluistert of een game speelt, zonder extra luidsprekers aan te hoeven schaffen.

WiDi Wireless Display

Ingebouwde Wireless Display (WiDi)

Ervaar al je persoonlijke en online content met behulp van een simpele draadloze verbinding. Met de all-in-one pc met Intel® Wireless Display kun je jouw favoriete films, TV-uitzendingen, online uitzendingen, games en video's in full HD op je TV afspelen.1

HDMI Blu-ray Disc

Blu-ray en HDMI*

Met ingebouwde HDMI inputs en outputs, gecombineerd met ingebouwde Blu-ray spelers op sommige modellen kun je genieten van spectaculaire games en films in spetterende high definition. Plaats simpelweg een Blu-ray schijf in de speler, of verbind je console om te beginnen met gamen.

Wireless symbol

Draadloos netwerken

Met een all-in-one pc bekijk je moeiteloos je favoriete sociale netwerken en blogs, of upload en bewerk je jouw nieuwste foto-albums. Een draadloze verbinding is een echte add-on van de all-in-one pc.

Ontdek all-in-one pc's

Stijlvol ontwerp

Een all-in-one pc past makkelijk in elk huis of kantoor

Meer weten >

Ontdek all-in-one pc's

Wat is het verschil tussen een instapmodel, een topmodel en een all-in-one desktop?

Bekijk het zelf >

Gesprekken

Product- en prestatiegegevens

open

1. Hiervoor zijn een PC, een TV-adapter en een compatibele TV nodig die voor Intel® Wireless Display geschikt zijn. Afspelen van 1080p en Blu-ray* of andere beschermde inhoud is alleen mogelijk op PC's  met de derde generatie Intel® Core™ processors waarbij ingebouwde visuals zijn ingeschakeld. Raadpleeg de fabrikant van de pc. Voor meer informatie, zie www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html..