• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Bijzonder plezier. In elke ruimte

Ontdek de meeslepende en spetterende multimediawereld van all-in-one pc's met Intel Inside®. Bekijk films, surf op het web, bewerk foto's, speel interactieve games en stream TV naar een prachtig full HD-scherm. Verwelkom de nieuwe generatie van thuispc's.

 

de all-in-ones zijn verkrijgbaar met de beste HD touchschermen

Groot HD touchscherm

All-in-ones bieden de beste HD touchschermen die tot een schermafmeting van 27-inch gaan. Deze grote touchschermen maken het mogelijk om gelijktijdig in verschillende programma's te werken, om te multitasken of met andere gebruikers te delen. En de indrukwekkende HD-kwaliteit biedt een hoogwaardige ervaring die moeilijk te overtreffen is.

met de all-in-one kun je HDTV streamen—rechtstreeks vanaf je pc.

TV op je pc

Neem afscheid van de traditionele TV-opstelling in de woonkamer. Met de all-in-one kun je HDTV streamen—rechtstreeks vanaf je pc. Het is een compleet nieuw centraal punt in je huis—waarmee je even makkelijk op het web surft als tussen kanalen zapt. 

het is een device dat werkelijk met het hele gezin kan worden gedeeld.

Ontspan, werk en leer—samen

Dankzij het unieke touchscherm van de all-in-one kunnen meerdere mensen hem tegelijkertijd gebruiken. Speel een digitaal bordspel met je vrienden in de woonkamer, of creëer een werkruimte waar de kinderen kunnen samenwerken. Het is een device dat werkelijk met het hele gezin kan worden gedeeld.

al je favoriete content klinkt even goed als het eruit ziet.

Luidspreker, webcam en microfoon

De all-in-one beschikt over geïntegreerde luidsprekers die een helder geluid van hoge kwaliteit produceren, zodat al je favoriete content even goed klinkt als het eruit ziet. En met de overige functies, waaronder een webcam en geïntegreerde microfoon, kun je in contact blijven met jouw favoriete mensen—met beeld en geluid van hoge kwaliteit. 

Ontdek all-in-one pc's

De traditionele desktop is geëvolueerd

Meer weten over de draagbare all-in-one >

Modern, gestroomlijnd, elegant

Meer weten over het ontwerp >

Wat is een all-in-one?

video icon

Kijk zelf maar! >

Product- en prestatiegegevens

open

1. Measured on OEM system using PCMark* 7 - includes a range of tests which measure different dimensions of your system’s performance. Tests consist of a number of small, individual workload tests. The PCMark test is a collection of workloads that measure system performance during typical PC usage. Find out more at www.futuremark.com.