• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

All-in-One toepassingen

Maak het nog leuker

Beschikbare toepassingen

Maak van je All-in-One (aio) een spelbord, schoolbord, bioscoopscherm of geluidsstudio. Je kunt kiezen uit een scala aan toepassingen geoptimaliseerd voor Intel® All-in-One's. Multi-touch en multi-user mogelijkheden maken het makkelijk om samen te spelen, samen te werken en samen te leren.

Build a Body*

Build a Body*

Breng leven in de menselijke anatomie met dit interactieve educatieve wetenschapsspel. Leer meer over de bloedsomloop, ademhaling, spijsvertering en andere systemen. Speel tegen of samen met je vrienden en bouw zo snel mogelijk een lichaam op.

Prankster Planet Banana Blastoff*

Prankster Planet Banana Blastoff*

Breng kinderen samen in dit gezamenlijke wiskundige avonturenspel dat galactische problemen oplost. Van maffe bonusronden tot uitdagende vergelijkingen: kinderen blijven samenwerken terwijl ze leren en plezier maken.

Mixman Loop 10*

Mixman Loop 10*

Tover je pc om in een machine voor live remixen en muzikale performance. Speciaal ontworpen voor multi-touch AIO pc's en ondersteunt modi voor één, twee en vier spelers. Laad een lied en start het remixen. Geen voorafgaande ervaring nodig, alleen een passie voor muziek.

Media Puzzle*

Media Puzzle*

Maak je eigen beeld- en videopuzzels of probeer andere puzzels van merken als Shaun the Sheep*, Timmy Time*, Larsen* en Jumbo*. Speel het multi-touch spel alleen of anderen van alle leeftijden op één scherm.

Words'Touch*

Words'Touch*

Laat kinderen spelling oefenen, dingen ordenen en vertrouwen verwerven in woordenschat. Spelers moeten alfabetische afbeeldingen herkennen en aan de juiste tegels in hun stapel trekken om woorden correct te spellen binnen de tijdslimiet.

Snowflake Entertainment*

Snowflake Entertainment*

Deze oplossing biedt een breed scala aan leuke aanpasbare toepassingen zoals games, entertainment en zakelijke toepassingen.

AWEsum Friendzy*

AWEsum Friendzy*

Speel tegen of met elkaar en zorg dat vallende cijferblokken op de bestaande blokken terechtkomen. Het doel is het juiste getal te krijgen als je de cijfers op de blokken bij elkaar opgeteld worden.

Pettson’s Inventions*

Pettson’s Inventions*

Help Pettson en Findus uitvindingen te bouwen. Zoek uit welke van de objecten moeten worden gebruikt en waar ze in de machine horen. Sleep de objecten naar de juiste plek en kijk hoe de uitvinding werkt.

Toepassingen en All-in-One's

Bladeren door toepassingen

 

Beschikbare toepassingen

 

Games >

 

Educatie >

 

Entertainment >

 

Content maken >

 

Zakelijk >

Ontdek all-in-one pc's

Wat is het verschil tussen een instapmodel, een topmodel en een all-in-one desktop?

Bekijk het zelf >