• <Meer weten, ga naar intel.com
Masthead Light

Ongelofelijke prestaties. Ruimtebesparend.

Een stijlvolle desktop die in elke kamer in huis tot zijn recht komt

Een echte thuisbeleving met een stijlvolle en snel reagerende all-in-one pc, voorzien van een Intel® Core™ processor. Een complete pc en monitor in één opgeruimd design, het is een ultiem entertainment- en sociaal centrum in huis. Geniet van de eenvoud van een all-in-one pc met de kracht van Intel

Bovenaanzicht van een HP all-in-one

Creër de volgende geweldige herinnering

Maak de all-in-one pc met een Intel® Core™ het computer- en media-middelpunt in huis. Dankzij de heldere, haarscherpe en spetterende geïntegreerde HD, 3D en grafische prestaties, beschikt het over alles wat nodig is om al je favoriete films, video's en muziek te maken en te delen met familie en vrienden.

Zijaanzicht van een slanke Dell all-in-one

Stijlvol en opgeruimd

Soepel. Stijlvol. Schitterend ontwerp. De all-in-one pc is een stijlvolle krachtpatser die eenvoudig te installeren is, met slechts één kabel. De HD schermgrootte kan gekozen worden: 18” en groter. Het elegante design past op elke werkplek, terwijl het opgeruimde ontwerp past bij elke inrichting—waardoor jij meer ruimte hebt om te leven.

Scherm van een Dell all-in-one

Draagbare all-in-one pc

We hebben de prestaties van een volwaardige pc in een slank scherm gecombineerd met tablet-eigenschappen—en dat alles in een ruimtebesparend ontwerp dat snel op jouw aanrakingen reageert. Dankzij de ingebouwde accu neem je jouw draagbare all-in-one pc mee naar elke kamer in huis. Daarnaast kun je bepaalde modellen platleggen, wat betekent dat elk oppervlak jouw gaming, creatie- en entertainmentcenter kan zijn. Met een draagbare all-in-one pc met Intel-waardige prestaties kun je genieten van multi-touch gaming op een levendig HD scherm, en productief zijn op de plek waar jouw familie graag samenkomt.

Voor- en bovenaanzicht van een HP all-in-one

Uiterst snel reagerend. Nu met touchscreen.

De herkenbare kracht van Intel reageert nu op je aanraking. Wanneer je kiest voor een all-in-one pc met touch voor thuis, krijg je dezelfde interactie als met een tablet—veeg, knijp en blader simpelweg door de content heen. Spelletjesavond wordt in ere hersteld dankzij interactieve multi-touch mogelijkheden.

Zijaanzicht van een HP all-in-one

All-in-one beleving

Een all-in-one pc is het ultieme entertainment en sociaal centrum in jouw huis — en jouw leven. In een oogwenk opgestart voor het bekijken en delen van de nieuwste films en video's en toegang tot al je favoriete muziek en foto's zonder lange wachttijden. Elke all-in one pc biedt en slank HD scherm en is daarnaast uitgerust met Windows 8* voor het allernieuwste in snelle vloeiende apps en multimedia.

Meer informatie

Grenzeloze entertainment. Opgeruimde omgeving.

Nu winkelen >

Intel productzoeker

Zoek een all-in-one >

Snel. Stijlvol. Opgeruimd. Helder.

Bekijk hoe de all-in-one presteert >

All-in-One toepassingen

Download je apps >

Gesprekken