Beeldschoon. Overal

Sinds de komst van de all-in-one pc kan een desktopsysteem er eindelijk ook goed uit zien. Dankzij het prachtige platte ontwerp wordt elk oppervlakte jouw persoonlijke speelruimte, en dankzij de geïntegreerde accu kun je hem in elke ruimte gebruiken. Geniet van de kracht van een desktop pc, met een opgeruimder ontwerp.

Klik hier om meer te weten te komen over het ontwerp >

Thuispc. Opnieuw ontworpen.

De all-in-one is de volgende stap in de evolutie van de desktop, en combineert de volwaardige functionaliteit van een touchscherm-pc met de levendige en spetterende beelden van een HDTV. Met briljante schermen die tot 27 inch gaan is de all-in-one het middelpunt van je gameavond met interactieve apps, of verzamel al je vrienden om van de wedstrijd te genieten. Voor welk entertainment je ook kiest, ervaar het nieuwe plezier van een all-in-one.

Ontdek het multimedia aanbod van de all-in-one >

Krachtig. Beter beveiligd

De all-in-one levert dankzij de vierde generatie Intel® Core™ processor de beste prestaties in zijn klasse. Met zijn grote opslagcapaciteit kun je meer muziek en films opslaan, terwijl de geïntegreerde beveiliging1 een zorgenvrije computerervaring biedt. Bekijk wat je thuis allemaal kunt bereiken met Intel Inside®.

Winkel voor draagbare all-in-ones

All-in-one links All-in-one midden All-in-one rechts
Winkel voor draagbare all-in-ones


Combineer prestaties met nog meer draagbaarheid; ga voor een tablet of 2 in 1 device met de krachtige prestaties van Intel.

Bekijk tablets Bekijk 2 in 1 devices

Disclaimers

1 Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.