De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

JavaScript moet ingeschakeld zijn om deze inhoud te bekijken.
Indrukwekkende processorkracht in elke ruimte.
All-in-ones beginnen bij Intel Inside®
Ongelofelijke prestaties. Opgeruimd design.
Mogelijk gemaakt door de nieuwe zesde generatie Intel® Core™ processors
Opgeruimd design. Legendarische pc-prestaties.
Entertainment zoals je dat thuis nog nooit hebt ervaren.
Een echte krachtpatser
Intel® Core™ processors overstijgt de standaard computer in de vorm van de all-in-one (AIO) pc, door een compleet desktopsysteem in een stijlvol en krachtig device te stroomlijnen, voor het creëren, streamen en delen van HD content. En dankzij de inbegrepen beveiligingstechnologie2 van Intel kun je werken en ontspannen zonder zorgen.
Prachtig van binnen en van buiten
All-in-ones kunnen elke taak aan en met hun stijlvolle en opgeruimde designs staan ze overal in huis even goed. De draagbare AIO is nog innovatiever en integreert de modernste technologieën van een tablet met groot touchscreen met een geïntegreerde accu zodat je hem eenvoudig kunt opstellen, neerleggen of meenemen en in elke ruimte in huis gebruiken.
Swipen en tikken in HD
All-in-ones met Intel™ Core™ processors zijn uitgerust met hoogwaardige HD touchscreens en Intel® HD Graphics. Ervaar interactieve games, media en tv als nooit tevoren. Blaas de spelletjesavond nieuw leven in of verzamel je vrienden voor de grote wedstrijd. Plezier op een heel nieuw niveau.
De evolutie van entertainment in één device
In het hart van een krachtige all-in-one vinden we een fantastische Intel® processor

Met een nieuwe zesde generatie Intel® Core™ processor in je all -in-one geniet je van hoogwaardige kracht en prestaties in een stijlvol device dat minimale ruimte in beslag neemt. Dankzij Intel® Ready Mode Technologie (Intel® RMT) kun je foto’s, bestanden en applicaties van je mobiele devices naar je pc synchroniseren. Geniet van overweldigende films, video, games en beeldweergave. Haal het maximale uit Windows® 10 apps, bekijk en bewerk je favoriete foto’s op het indrukwekkende grote scherm en geniet van het feit dat je foto’s en video’s veilig zijn opgeslagen. Dat zijn de hoogwaardige prestaties en spectaculaire beeldweergave waarmee je je computer op een niveau hoger ervaart. Alleen met Intel Inside®.

De volgende dimensie van technologie

Door veertig jaar geleden een minuscule microprocessor te creëren, heeft Intel een technologische revolutie op gang gebracht die het moderne digitale landschap transformeert. Recente doorbraken op het gebied van uitbreidingen van devices hebben geleid tot het ontstaan van Intel® RealSense™ technologie. Het gebruikt optische dieptewaarneming om eigenschappen zoals gebarenbediening, 3D vastleggen en bewerken en innovatieve foto- en videofuncties op jouw devices mogelijk te maken.4

Ontdek Intel® RealSense™ technologie ›

Tijd voor een nieuw device

Kies voor de beste Windows® 10 ervaring voor een nieuw device voorzien van een Intel® Core™ processor. Ervaar de hoogwaardige prestaties van razendsnel opstarten, webbrowsen, wisselen tussen apps, multitasken en de extra lange accuduur.

Meer weten ›
iQ™ Overal innovatie
Intel® RealSense™ technologie maakt videochatten in drie dimensies nodig, zodat je live met je familie, vrienden en collega's kunt communiceren als nooit tevoren.
Een recent onderzoek toont hoe mensen hun 2 in 1 computers op nieuwe en interessante manieren gebruiken.
Net als de televisie vijftig jaar geleden, vormen nieuwe draagbare all-in-one computers het centrale punt van elk modern huis.
Winkelen voor een all-in-one
Voetnoten ›
1Gemeten op een OEM-systeem tijdens het converteren met CyberLink MediaEspresso* 6.7.3521 van een MOV-videobestand van 6 minuten, ~1 GB, 1920 x 1080 p en 23738 kbps, afkomstig van een iPhone 4S. Het bestand wordt voor overdracht via internet of voor weergave op een draagbaar apparaat omgezet in en verkleind tot een .m2ts-bestand van 1920 x 1080 pixels, 8 Mbps, H.264.
Systeemconfiguraties:
Vierde generatie Intel® Core™ i5-4570S processor (tot 3,60GHz, 4T/4C, 6M cache) op Intel® moederbord model #DZ87KL-75K, BIOS: BLH6710H.86A.0313,0402.2053 (INF Intel® 9,4.0,1017), geheugen: Micron* DDR3 8GB (2x4GB) 1600 MHZ, HDD: Seagate* ST31000528AS 1TB 7200 rpm, besturingssysteem: Windows* 8 RTM Build 9200, Graphics: Intel® HD Graphics 4600 Graphics driver: 9,18.10,3071
Oud systeem met Intel® Core™2 Duo E8400 processor (3,0GHz, 2C, 6M Cache) op Intel® moederbord model #DG45ID, BIOS: IDG4510H.86A.0135,2011.0255,1107 (INF Intel® 9,4.0,1017), geheugen: Kingston* DDR2 4GB (2x2GB) 800MHz, HDD: Seagate* ST31000528AS 1TB 7200 rpm, besturingssysteem: Windows* 7 SP1 RTM Build 7600, Graphics: Intel® G45 Graphics driver: 8,15.10,2189
2Geen enkel computersysteem kan een waterdichte beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.
3 Vermelde eigenschappen zijn mogelijk niet op alle modellen beschikbaar. Raadpleeg de fabrikant voor meer informatie en beschikbare besturingssystemen per model.
4 Vereist een geschikt device en kan software of andere toepassingen van derden vereisen om de beschreven eigenschappen te bieden. Sommige of alle functies zijn mogelijk niet beschikbaar of nog in ontwikkeling in jouw markt. Raadpleeg je verkoper of lees meer informatie op www.intel.nl/realsense.