Indrukwekkende processorkracht in elke ruimte.

Bekijk all-in-ones

Twee manieren om all-in te gaan

Kies jouw favoriete veelzijdige en uitgebreide all-in-one met Intel Inside®.

PC-prestaties in elke ruimte

Een draagbare all-in-one voorzien van een zevende generatie Intel® Core™ processor combineert al je favoriete devices in één slank HD scherm. Daarnaast beschikt het over een geïntegreerde accu, zodat je hem kunt loskoppelen en naar elke ruimte kunt verplaatsen.

Vele mogelijkheden. Eén device.

Een all-in-one met een zevende generatie Intel® processor levert de prestaties van een volledige desktop in een stijlvol device.

Klaar voor elke taak

Verhoogde productiviteit

All-in-one pc’s met Intel® processors bieden ruimtebesparende modellen, verbeterde beveiliging en krachtigere prestaties, waarmee u over de middelen beschikt om uw bedrijf draaiende te houden in de continu veranderende wereld.

Word nog productiever

Leren in stijl

Een all-in-one device met Intel Inside® kan als krachtige ondersteuning bij het onderwijs worden gebruikt, waarmee leerlingen het interactieve touchscreen en leuke en leerzame games kunnen gebruiken.

Meer hierover weten

66%

Betere prestaties voor mediabewerking versus vijf jaar oude desktop1 2

Een echte krachtpatser

Intel® Core™ processors overstijgt de standaard computer in de vorm van de all-in-one pc, door een compleet desktopsysteem in een stijlvol en krachtig device te stroomlijnen, voor het creëren, streamen en delen van HD content. En dankzij de inbegrepen beveiligingstechnologie3 van Intel kun je werken en ontspannen zonder zorgen.

Tot 66% betere prestaties voor mediabewerking versus vijf jaar oude desktop1 2

1

Installatie met één kabel, voor direct werken en plezier

Prachtig van binnen en van buiten

All-in-ones (AIO) kunnen elke taak aan en met hun stijlvolle en opgeruimde designs staan ze overal in huis even goed. De draagbare AIO is nog innovatiever en integreert de modernste technologieën van een tablet met groot touchscreen met een geïntegreerde accu zodat je hem eenvoudig kunt opstellen, neerleggen of meenemen en in elke ruimte in huis gebruiken.

27"

Display voor adembenemende beeldweergave

Swipen en tikken in HD

All-in-ones met Intel™ Core™ processors zijn uitgerust met hoogwaardige HD touchscreens en Intel® HD Graphics. Ervaar interactieve games, media en tv als nooit tevoren. Blaas de spelletjesavond nieuw leven in of verzamel je vrienden voor de grote wedstrijd. Plezier op een heel nieuw niveau.

Een scherm met een formaat tot 27” voor een adembenemende beeldweergave

Bekijk de apps voor all-in-ones ›

Bekijk andere indrukwekkende technologieën

De zevende generatie Intel® Core™ processor is volgeladen met geavanceerde eigenschappen voor nog betere productiviteit, 3D gaming en creatieve kracht.

Ontdek de zevende generatie Intel® Core™ processors

Bekijk, creëer en bewerk spectaculaire 4K video’s met Intel® HD graphics, Iris™ graphics en Iris™ Pro graphics.

Ervaar 4K kwaliteit

Ervaar moeiteloos multitasken, sneller opstarten en betere beheertools op een Windows® 10 pc voorzien van Intel.

Meer weten

Om knelpunten op te lossen is snel, betaalbaar en niet-vluchtig opslaggeheugen nodig. Met Intel® Optane™ technologie kun je de volledige kracht van je processor benutten, in plaats van slechts een fractie.

Haal het maximale uit je processor

Product- en prestatiegegevens

1

HDXPRT* 2014, of de High Definition Experience & Performance Ratings Test, is een benchmark van Principled Technologies* die de prestaties van Windows* mediabewerking meet. HDXPRT heeft drie gebruikscategorieën: foto's bewerken, video's converteren en muziek bewerken. Het gebruikt mainstream media-applicaties om de prestaties van het systeem te testen. Gemelde waarden: totaalscore, foto's bewerken, video's converteren en muziek bewerken. Schaalefficiëntie: met gebruik van QSV. Ondersteunde besturingssystemen: Desktop Windows.
Systeemconfiguraties: Intel® Core™ i5-7600 processor, PL1=65W TDP, 4C4T, Turbo tot 4,1GHz, Moederbord: ASUS* Z270, Geheugen: 2x4GB DDR4-2400, Opslag: Seagate HDD, Besturingssysteem: Windows® 10 Build 1607
Intel® Core™ i5-2500 processor, PL1=95W TDP, 4C4T, Turbo tot 3,7GHz, Moederbord: H67, Geheugen: 2x4GB DDR3-1333, Opslag: Seagate HDD*, Besturingssysteem: Windows* 7

2

De software en werkbelasting die in de prestatietests worden gebruikt, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor prestaties op Intel® microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark*, MobileMark* en SPEC CPU worden gemeten met specifieke computersystemen, componenten, software, programma’s en functies.  Elke wijziging van deze factoren zorgt ervoor dat het resultaat kan afwijken. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen zodat u een weloverwogen aankoopbesluit kunt nemen op basis van uw evaluatie, inclusief de prestaties van het product in combinatie met andere producten. Ga voor volledige informatie over prestaties en benchmarkresultaten naar http://www.intel.com/performance.

3

De eigenschappen en voordelen van Intel® technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en kunnen geschikte hardware, software of service-activatie vereisen. Prestaties zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkele computer kan absolute beveiliging bieden. Raadpleeg uw systeemfabrikant of verkoper of ga voor meer informatie naar www.intel.com/txt.