Een Intel® Core™ processor brengt
de All-in-One naar een hoger niveau

  • Supersnel: de krachtige prestaties van Intel
  • Stijlvol: elegant plat ontwerp
  • Plezier voor het hele gezin: multi-touch apps
    voor meerdere gebruikers tegelijkertijd
  • Draagbaar: ingebouwde accu

De kracht van Intel

De vierde generatie Intel® Core™ processor in de All-in-One pc biedt superieure prestaties, terwijl de geïntegreerde beveiliging1 betekent dat je er zonder zorgen mee aan de gang kunt. En met Intel® HD Graphics geniet je van een prachtige en levensechte beeldweergave. Bekijk wat er thuis allemaal mogelijk is met een Intel Core processor.

Ontdek de Intel Core processor >

Thuispc. Opnieuw ontworpen

De Intel® Core™ processor zorgt voor een sprong voorwaarts in de evolutie van desktops met de All-in-One. Deze combineert ,de volwaardige functionaliteit van een pc met touchscherm met de levensechte en spetterende beeldweergave van een HD TV. Nodig vrienden uit om een voetbal wedstrijd te bekijken op een prachtig, tot 27 inch groot scherm , of gebruik apps voor meerdere gebruikers om samen te gamen. Wat voor soort entertainment je ook kiest, ervaar het plezier van een All-in-One.

Ontdek het multimedia aanbod van de
All-in-One >

Prachtig van binnen en van buiten

Een All-in-One op basis van een Intel® processor ziet er niet alleen prachtig uit, hij werkt ook als een zonnet. De desktop pc verandert van een doorn in het oog naar een stijlvol accessoire, dankzij een elegant plat ontwerp waarmee je ieder oppervlak omtovert tot jouw persoonlijke werkplek.Met de ingebouwde accu kan je de All-in-One overal in huis gebruiken. Geniet van de kracht van een desktop pc, zonder onnodige kabels.

Klik hier om meer te weten te komen over het ontwerp >

Shop voor draagbare All-in-Ones

Draagbaar: geïntegreerde accu Stijvol: elegant ontwerp Supersnel: de krachtige prestaties van Intel
Shop voor draagbare All-in-Ones

Combineer hoge prestaties met nog meer mobiliteit: ga voor een tablet of 2-in-1 apparaat met de krachtige prestaties van Intel.

Bekijk tablets Bekijk 2-in-1 apparaten

Disclaimers

1 Geen enkel computersysteem kan absolute beveiliging bieden. Om deze technologieën te gebruiken zijn een geschikte Intel® processor, geschikte chipset en geoptimaliseerde firmware en software benodigd. Raadpleeg de computerfabrikant en/of softwareleverancier voor meer informatie.