Ze zijn veelzijdig:
De perfecte combinatie van een notebook en een tablet.

Een belangrijk voordeel van een 2 in 1 device is zijn veelzijdigheid. Het ene moment ben je een presentatie aan het voorbereiden. En het volgende moment wil je een heel seizoen van je favoriete show bekijken. Een 2 in 1 past zich zonder moeite aan. Of je nu over je werk gebogen zit of achterover wilt leunen, hij is er klaar voor.

Ze zijn persoonlijk:
Touch, draai en buig.

Wees intuïtief, speels en gebruik je handen. Een 2 in 1 device past zich aan jou aan. Met de mogelijkheid om te draaien, los te koppelen of te wisselen in een oogwenk. En met meer dan 50 ontwerpen om uit te kiezen is het niet moeilijk om degene te vinden die precies doet wat jij wilt.

Ze zijn krachtig:
Ongelofelijke Intel prestaties.

2 in1 devices leggen de lat hoog met de beste prestaties in hun klasse. Geniet dankzij de langere accuduur van processorkracht die hard werkt wanneer jij dat nodig hebt. Schitterende visuals en snel reagerende touchschermen maken het pakket compleet en maken van een 2 in 1 device de perfecte keuze voor games, films, en volwaardige zakelijke apps.

Ze bieden waar voor je geld:
Meer functies. Voor minder geld.

Waarom twee devices als één alles kan? Een 2 in 1 device kan alles wat je van hem vraagt, van zakelijke presentaties tot gaming. Dus je kunt het aantal devices wat je nodig hebt beperken. Een 2 in 1 device is een elegante, veelzijdige oplossing die tijd en geld bespaart.