De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

JavaScript moet ingeschakeld zijn om deze inhoud te bekijken.
Ben je het zat om altijd meerdere devices mee te moeten nemen?
De prestaties van een notebook
+ het plezier van een tablet =
2 in 1 device
Voorzien van Intel® Core™ of Intel® Atom™ processors
Krachtige 2 in 1 devices + het plezier van een tablet
Ervaar krachtigere prestaties en een hogere snelheid1met een accu die twee keer zo lang meegaat1.
Twee devices in één betekent meer kracht voor minder kosten.
3D Gaming
tot

40%
beter versus voorgaande generatie1
Overweldigende graphics
De zesde generatie Intel® Core™ M processor biedt de prestaties die je nodig hebt om mainstream pc games, zoals World of Warcraft*2, in full HD met 40fps te spelen, zelfs met devices zonder ventilator—een vloeiende gamingervaring met een indrukwekkende beeldweergave.
Supersnel
starten
0,5 seconde
Gebaseerd op moderne standby3
Instant on
Met een nieuwe zesde generatie Intel® Core™ M processor in je 2 in 1 device beschik je over de prestaties om je device op een geheel nieuwe manier te beleven en het plezier van een tablet. Je pc beschikt over de reactiesnelheid van een tablet en ontwaakt onmiddellijk uit de slaapstand—met één druk op de knop is jouw pc overal klaar voor.
Accuduur
tot
10uur
Battery Life Gebaseerd op een accu van 36WHr4
De mogelijkheden van een pc met de duurzaamheid van een tablet
De zesde generatie Intel® Core™ M processors maakt innovatieve ontwerpen en draadloze vrijheid mogelijk. Geniet van een accuduur tot wel 10 uur in een slank en licht 2 in 1 device om ook onderweg te werken en te ontspannen.
Slimme ontwerpen om slim te werken
Online
prestaties
Tot
17%
beter versus voorgaande generatie5
Converteer en deel
4k video's
Tot
20%
sneller versus voorgaande generatie6
Prestaties voor
productiviteit
Tot
12%
beter versus voorgaande generatie7
In het hart van een krachtig 2 in 1 device vinden we een fantastische Intel® processor

Met een nieuwe zesde generatie Intel® Core™ M processor in je 2 in 1 device beschik je over de prestaties om je device op een geheel nieuwe manier te beleven. Je kunt rekenen op een indrukwekkende accuduur—meer dan genoeg om te wisselen tussen werken en spelen en weer terug. En opnieuw. De hoogwaardige prestaties bestaan uit razendsnelle verbindingen, overweldigende graphics, een spectaculaire 4K beeldweergave, de mogelijkheid om schermen draadloos te delen en Intel® RealSense™ technologie. En met de mogelijkheid om het maximale te halen uit Windows® 10 brengt de zesde generatie Intel® Core™ M processor jouw ervaring een niveau hoger. Slank en licht, de volwaardige prestaties van een notebook, het plezier van een tablet en een uitzonderlijk lange accuduur.

Een krachtige zesde generatie Intel® Core™ processor in jouw 2 in 1 device betekent dat je over het beste van beide werelden beschikt – de volwaardige prestaties van een notebook én het plezier van een tablet in één device. Het ene moment foto's bewerken, het andere moment een film kijken. Schakel in een oogwenk van spreadsheets naar games. Dat zijn serieuze prestaties. Mogelijk gemaakt door Intel Inside™.

De volgende dimensie van technologie

Door veertig jaar geleden een minuscule microprocessor te creëren, heeft Intel een technologische revolutie op gang gebracht die het moderne digitale landschap transformeert. Recente doorbraken op het gebied van uitbreidingen van devices hebben geleid tot het ontstaan van Intel® RealSense™ technologie. Het gebruikt optische dieptewaarneming om eigenschappen zoals gebarenbediening, 3D vastleggen en bewerken en innovatieve foto- en videofuncties op jouw devices mogelijk te maken.8

Tijd voor een nieuw device

Kies voor de beste Windows® 10 ervaring voor een nieuw device voorzien van een Intel® Core™ processor. Ervaar de hoogwaardige prestaties van razendsnel opstarten, webbrowsen, wisselen tussen apps, multitasken en de extra lange accuduur.

Meer weten ›
iQ™ Overal innovatie
Intel® RealSense™ technologie maakt videochatten in drie dimensies mogelijk, zodat je live met je familie, vrienden en collega's kunt communiceren als nooit tevoren.
Een recent onderzoek toont hoe mensen hun 2 in 1 computers op nieuwe en interessante manieren gebruiken.
Net als de televisie vijftig jaar geleden, vormen nieuwe draagbare all-in-one computers het centrale punt van elk modern huis.
Shop voor 2 in 1 devices

Voetnoten ›

1

Gemeten met Full HD Local Video Playback Battery Rundown—gemeten met Tears of Steel 1080p 3 Mbps H.264-video. Configuratie: schakel in de instellingen van het device alle zenders uit. Schakel Intel® Display Power Saving Technologie (Intel® DPST) uit, stel de helderheid van het scherm in op 200 nits op een witte achtergrond in volledig scherm en schakel Intel DPST weer in. Schakel de instelbare helderheidsinstellingen UIT onder energiebeheer in het configuratiescherm. Stel 'Dim het scherm' in op 'Nooit' voor zowel de accu als de adapter. Stel 'Zet computer in slaapstand' in op 'Nooit' voor zowel de accu als de adapter. Wacht 15 minuten na het opstarten. Start de standaardvideospeler (Windows* 8.1 Style UI videospeler), start de werkbelastingsvideo met herhalingsfunctie en haal de stekker uit het stopcontact om de test te starten. Neem de tijd op tot de accu leeg is. Metingen van de accuduur van de Intel® Core™ M processor gebaseerd op referentieplatform en OEM pre-productie platform vs. Intel® Core™ i5-520UM processor. Bekijk systeemconfiguraties voor meer informatie.

2

Schattingen zijn gebaseerd op SYSmark* 2014, een prestatiebenchmark op systeemniveau die pc-prestaties meet en vergelijkt met in de praktijk toegepaste applicaties. Meer informatie via www.bapco.com.

3

Prestaties gebaseerd op SYSmark* 2014. Intel® Core™ M 5Y70 processor vergeleken met Intel® Core™ i5-520UM processor. Gewicht gebaseerd op Intel® Core™ M processor-gebaseerd 2 in 1 device met codenaam Llama Mountain. Oude pc is OEM notebook met Intel® Core™ i5-520UM en 62WHr accu, 1,36kg gewicht, 2,8 cm dik. Tablet is gebaseerd op Apple* iPad Air gewicht 450 gram

4

Gebaseerd op CyberLink MediaEspresso*7 HD Video Conversion - converteert een 6 minuten durend, ~1GB, 1920x1080p, 23738 kbps, MOV videobestand naar een kleiner 1920x1080, 8 Mbps, H.264, .m2ts bestand voor een kleinere bestandsgrootte voor internettransfers of voor gebruik op een draagbaar device.

5

Gemeten met 3DMark* Ice Storm 1.2 Unlimited - een 3D graphics benchmark die 3D gamingprestaties meten. Ga voor meer informatie naar www.futuremark.com

6

Gebaseerd op een 2 in 1 device met Intel® Core™ M processor, met codenaam Llama Mountain. Oude pc is OEM systeem met Intel® Core™ i5-520UM en 62WHr accu, 1,36kg gewicht.

7

De software en de werkbelasting die zijn gebruikt in de prestatietests, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor gebruik met Intel microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, zijn gemeten met behulp van specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Elke wijziging in een van deze factoren kan zorgen voor een afwijkend resultaat. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen, waaronder de prestaties van het product in combinatie met andere producten, zodat een goed geïnformeerde en weloverwogen aankoopbeslissing kan worden genomen. Ga voor meer informatie naar http://www.intel.com/performance

8

Gemeten met Adobe* Photoshop CC 2014 Photo Editing – door een 19.70 MB, 36.3 Megapixel, JPG foto van een DSLR camera te bewerken. Het "Kleurpotlood" kunstfilter is toegepast, en de breedte en helderheid van het effect zijn aangepast en previewed. Aanname: gemiddelde fotogrootte 400KB.

9

Gemeten met ArcSoft* ShowBiz Video Editing – door zes 1920 x 1080 .mp4 bestanden te bewerken die variëren in grootte van 38.1-58.8 MB, genomen met een point-and-shoot camera. Transitie-effecten, tekstoverlap en een 2 min 3 sec, 160kbps, .mp3 bestand zijn toegepast op het videoproject. Het output videobestand is een 2 min 19 sec, 1920 x 1080, 268 MB, ~16 Mbps, H.264, .mp4 videobestand.

10

"Conflictvrij" betekent "niet in verband staand met conflicten in de DRC". Hieronder worden door de regels van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission producten verstaan die geen conflictmineralen (tin, tantalium, wolfraam en/of goud) bevatten waarmee gewapende groepen in de Democratische Republiek Congo (DRC) of aangrenzende landen direct of indirect worden gefinancierd of gesteund.

** Details over de systeemconfiguratie:

Nieuwste 2 in 1 device: Intel® Core™ M-5Y70 processor (tot 2,60 GHz, 4T/2C, 4M Cache)

Meting van accuduur op Intel referentieplatform en OEM pre-productie platform.

Andere prestatiemetingen op Intel referentieplatform.

Intel referentieplatform: 4,5W Thermal Design Power. BIOS: v80,1. Graphics: Intel® HD Graphics (driver v. 15,36.3650). Geheugen: 4 GB (2 x 2 GB) Dual Channel LPDDR3-1600. SDD: Intel® 160 GB. Besturingssysteem: Windows* 8.1 Update RTM. Energiebeheerschema: gebalanceerd. Draadloos: Aan en ingeschakeld. Aanname accucapaciteit: 35WHr.

OEM preproductie platform: 4,5W Scenario Design Power. BIOS: OEM v.X21. Graphics: Intel® HD Graphics (driver v. 10,18.10,3907). Geheugen: 8 GB Dual Channel. SSD: Intel® 256 GB. Besturingssysteem: Windows* 8.1 Update RTM. Energiebeheerschema: gebalanceerd. Draadloos: Aan en ingeschakeld. Accucapaciteit: 35WHr.

4 jaar oud: Intel® Core™ i5-520UM processor (tot 1.86GHz, 4T/2C, 3M Cache) op een Acer Aspire One* 1830T-3721. 18W Thermal Design Power. BIOS: Insyde v.1.11. Graphics: Intel® HD Graphics (driver v. 8,15.10,2104). Geheugen: 8 GB (2 x 4 GB) DDR3 1333 Mhz. HDD: Seagate* 500 GB. Besturingssysteem: Windows* 7 Ultimate 6.1 Build 7601. Energiebeheerschema: gebalanceerd. Draadloos: Aan en ingeschakeld. Accucapaciteit: 62WHr.