De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

JavaScript moet ingeschakeld zijn om deze inhoud te bekijken.
Ben je het zat om altijd meerdere devices mee te moeten nemen?
De prestaties van een notebook
+ het plezier van een tablet =
2 in 1 device
Voorzien van Intel® Core™ of Intel® Atom™ processors
Krachtige 2 in 1 devices + het plezier van een tablet
Ervaar krachtigere prestaties en een hogere snelheid1met een accu die twee keer zo lang meegaat1.
Twee devices in één betekent meer kracht voor minder kosten.
Topprestaties
Prestaties bestaan uit snelheid en kracht, en 2 in 1 devices met de Intel® Core™ M processor beschikken over beide, in een multifunctionele combinatie van notebook en tablet. Ervaar een tot 7,6x hogere snelheid4 en tot 7x betere graphics 5 dan oudere notebooks, dus minder wachten en meer genieten van je favoriete bezigheden.
Maximale veelzijdigheid
Waarom kiezen? Ervaar het beste van beide werelden met een ultradunne notebook en supersnelle tablet in één. Wissel in een oogwenk van productieve taken naar meeslepend entertainment. 2 in 1 devices die voorzien zijn van een Intel® Core™ M processor bieden een revolutionaire mobiele notebook-tablet ervaring, of het nu gaat om werken of gamen.
Ongelofelijke accuduur
2 in 1 devices maximaliseren deze kracht met een twee keer langere accuduur1. Dat betekent dat je meer dan 8 uur aan HD video's kunt kijken op één accu1.
Bekijk meer dan 8 uur aan HD video's op één accu1.
Razendsnel foto's8 en video's9 bewerken en converteren naar andere formaten.
Laat je meeslepen door levensechte Ultra HD video's, met tot 4x meer pixels dan full HD.
Ervaar het beste van beide werelden met een notebook en een tablet in één.
In het hart van een krachtig 2 in 1 device vinden we een fantastische Intel® processor

Met de recente vooruitgang van 22nm naar 14nm procestechnologie biedt de nieuwe Core™ M processor 2x de prestaties en efficiëntie met de helft van het gewicht3. Dat betekent hogere snelheden, vloeiender multitasken, en tot 2x de accuduur1 zodat je nog langer door kunt gaan met je favoriete bezigheden.

De conflictvrije10 Intel Core M processor voorziet 2 in 1 devices van de volwaardige prestaties van een ultrasnelle notebook plus het gebruiksgemak van een tablet, in een flinterdun ontwerp voor maximale mobiliteit.

De vijfde generatie Intel® Core™ processorfamilie combineert de traditionele krachtige prestaties met radicale nieuwe manieren om te communiceren met je 2 in 1 device. Het baanbrekende 14 nm productieproces maakt krachtige nieuwe technologieën mogelijk zoals gezichtsherkenning en spraakbesturing. Wissel binnen enkele seconden van notebook naar tablet en verleg de grenzen van wat je mogelijk achtte met Intel Inside®.

De volgende dimensie van technologie

Door veertig jaar geleden een minuscule microprocessor te creëren, heeft Intel een technologische revolutie op gang gebracht die het moderne digitale landschap transformeert. Recente doorbraken op het gebied van uitbreidingen van devices hebben geleid tot het ontstaan van Intel® RealSense™ technologie. Het gebruikt optische dieptewaarneming om eigenschappen zoals gebarenbediening, 3D vastleggen en bewerken en innovatieve foto- en videofuncties op jouw devices mogelijk te maken.8

Tijd voor een nieuw device

Kies voor de beste Windows® 10 ervaring voor een nieuw device voorzien van een Intel® Core™ processor. Ervaar de hoogwaardige prestaties van razendsnel opstarten, webbrowsen, wisselen tussen apps, multitasken en de extra lange accuduur.

Meer weten ›
iQ™ Overal innovatie
Intel® RealSense™ technologie maakt videochatten in drie dimensies mogelijk, zodat je live met je familie, vrienden en collega's kunt communiceren als nooit tevoren.
Een recent onderzoek toont hoe mensen hun 2 in 1 computers op nieuwe en interessante manieren gebruiken.
Net als de televisie vijftig jaar geleden, vormen nieuwe draagbare all-in-one computers het centrale punt van elk modern huis.
Shop voor 2 in 1 devices

Voetnoten ›

1

Gemeten met Full HD Local Video Playback Battery Rundown—gemeten met Tears of Steel 1080p 3 Mbps H.264-video. Configuratie: schakel in de instellingen van het device alle zenders uit. Schakel Intel® Display Power Saving Technologie (Intel® DPST) uit, stel de helderheid van het scherm in op 200 nits op een witte achtergrond in volledig scherm en schakel Intel DPST weer in. Schakel de instelbare helderheidsinstellingen UIT onder energiebeheer in het configuratiescherm. Stel 'Dim het scherm' in op 'Nooit' voor zowel de accu als de adapter. Stel 'Zet computer in slaapstand' in op 'Nooit' voor zowel de accu als de adapter. Wacht 15 minuten na het opstarten. Start de standaardvideospeler (Windows* 8.1 Style UI videospeler), start de werkbelastingsvideo met herhalingsfunctie en haal de stekker uit het stopcontact om de test te starten. Neem de tijd op tot de accu leeg is. Metingen van de accuduur van de Intel® Core™ M processor gebaseerd op referentieplatform en OEM pre-productie platform vs. Intel® Core™ i5-520UM processor. Bekijk systeemconfiguraties voor meer informatie.

2

Schattingen zijn gebaseerd op SYSmark* 2014, een prestatiebenchmark op systeemniveau die pc-prestaties meet en vergelijkt met in de praktijk toegepaste applicaties. Meer informatie via www.bapco.com.

3

Prestaties gebaseerd op SYSmark* 2014. Intel® Core™ M 5Y70 processor vergeleken met Intel® Core™ i5-520UM processor. Gewicht gebaseerd op Intel® Core™ M processor-gebaseerd 2 in 1 device met codenaam Llama Mountain. Oude pc is OEM notebook met Intel® Core™ i5-520UM en 62WHr accu, 1,36kg gewicht, 2,8 cm dik. Tablet is gebaseerd op Apple* iPad Air gewicht 450 gram

4

Gebaseerd op CyberLink MediaEspresso*7 HD Video Conversion - converteert een 6 minuten durend, ~1GB, 1920x1080p, 23738 kbps, MOV videobestand naar een kleiner 1920x1080, 8 Mbps, H.264, .m2ts bestand voor een kleinere bestandsgrootte voor internettransfers of voor gebruik op een draagbaar device.

5

Gemeten met 3DMark* Ice Storm 1.2 Unlimited - een 3D graphics benchmark die 3D gamingprestaties meten. Ga voor meer informatie naar www.futuremark.com

6

Gebaseerd op een 2 in 1 device met Intel® Core™ M processor, met codenaam Llama Mountain. Oude pc is OEM systeem met Intel® Core™ i5-520UM en 62WHr accu, 1,36kg gewicht.

7

De software en de werkbelasting die zijn gebruikt in de prestatietests, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor gebruik met Intel microprocessors. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, zijn gemeten met behulp van specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Elke wijziging in een van deze factoren kan zorgen voor een afwijkend resultaat. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen, waaronder de prestaties van het product in combinatie met andere producten, zodat een goed geïnformeerde en weloverwogen aankoopbeslissing kan worden genomen. Ga voor meer informatie naar http://www.intel.com/performance

8

Gemeten met Adobe* Photoshop CC 2014 Photo Editing – door een 19.70 MB, 36.3 Megapixel, JPG foto van een DSLR camera te bewerken. Het "Kleurpotlood" kunstfilter is toegepast, en de breedte en helderheid van het effect zijn aangepast en previewed. Aanname: gemiddelde fotogrootte 400KB.

9

Gemeten met ArcSoft* ShowBiz Video Editing – door zes 1920 x 1080 .mp4 bestanden te bewerken die variëren in grootte van 38.1-58.8 MB, genomen met een point-and-shoot camera. Transitie-effecten, tekstoverlap en een 2 min 3 sec, 160kbps, .mp3 bestand zijn toegepast op het videoproject. Het output videobestand is een 2 min 19 sec, 1920 x 1080, 268 MB, ~16 Mbps, H.264, .mp4 videobestand.

10

"Conflictvrij" betekent "niet in verband staand met conflicten in de DRC". Hieronder worden door de regels van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission producten verstaan die geen conflictmineralen (tin, tantalium, wolfraam en/of goud) bevatten waarmee gewapende groepen in de Democratische Republiek Congo (DRC) of aangrenzende landen direct of indirect worden gefinancierd of gesteund.

** Details over de systeemconfiguratie:

Nieuwste 2 in 1 device: Intel® Core™ M-5Y70 processor (tot 2,60 GHz, 4T/2C, 4M Cache)

Meting van accuduur op Intel referentieplatform en OEM pre-productie platform.

Andere prestatiemetingen op Intel referentieplatform.

Intel referentieplatform: 4,5W Thermal Design Power. BIOS: v80,1. Graphics: Intel® HD Graphics (driver v. 15,36.3650). Geheugen: 4 GB (2 x 2 GB) Dual Channel LPDDR3-1600. SDD: Intel® 160 GB. Besturingssysteem: Windows* 8.1 Update RTM. Energiebeheerschema: gebalanceerd. Draadloos: Aan en ingeschakeld. Aanname accucapaciteit: 35WHr.

OEM preproductie platform: 4,5W Scenario Design Power. BIOS: OEM v.X21. Graphics: Intel® HD Graphics (driver v. 10,18.10,3907). Geheugen: 8 GB Dual Channel. SSD: Intel® 256 GB. Besturingssysteem: Windows* 8.1 Update RTM. Energiebeheerschema: gebalanceerd. Draadloos: Aan en ingeschakeld. Accucapaciteit: 35WHr.

4 jaar oud: Intel® Core™ i5-520UM processor (tot 1.86GHz, 4T/2C, 3M Cache) op een Acer Aspire One* 1830T-3721. 18W Thermal Design Power. BIOS: Insyde v.1.11. Graphics: Intel® HD Graphics (driver v. 8,15.10,2104). Geheugen: 8 GB (2 x 4 GB) DDR3 1333 Mhz. HDD: Seagate* 500 GB. Besturingssysteem: Windows* 7 Ultimate 6.1 Build 7601. Energiebeheerschema: gebalanceerd. Draadloos: Aan en ingeschakeld. Accucapaciteit: 62WHr.