Een Intel® processor brengt jouw 2-in-1 apparaat
naar een hoger niveau

  • Krachtige prestaties
  • Gebruik hem zoals jij dat wilt. Werken
    of ontspannen
  • Waarde. Het is meer dan een notebook
  • Lange accuduur

Bijzonder krachtig:
Een geweldige Intel processor

2-in-1 apparaten met vierde generatie Intel® Core™ processors zetten de standaard met superieure prestaties. Geniet van een lange accuduur, geïntegreerde beveiliging en snelle prestaties wanneer je die nodig hebt. Een snel reagerend touchscherm en een oogstrelende beeldweergave maken het plaatje compleet, waardoor hij ideaal is voor games, films en zakelijke apps.

Ontdek de Intel® Core™ processor >

Bijzonder veelzijdig:
De perfecte combinatie van notebook
 en tablet

Een 2-in-1 apparaat met een Intel® processor biedt het beste van twee werelden—de kracht van een notebook en het plezier van een tablet. Het ene moment wil je een presentatie bewerken, het volgende moment wil je je favoriete tv-programma bekijken—een 2-in-1 past zich moeiteloos aan. Of je nu over je werk gebogen zit of ontspannen wilt leunen, hij is er klaar voor.

Bijzonder persoonlijk:
Aanraken, draaien, omklappen

Gebruik hem op de manier die het beste bij jou past. Een 2-in-1 apparaat past zich moeiteloos aan. Je kan het scherm in een handomdraai draaien, omklappen of , loskoppelen. En met meer dan 50 designs om uit te kiezen is het niet moeilijk om het model te vinden dat precies doet wat jij wilt.

Bijzonder veel waar voor je geld:
Meer kracht. Voor minder geld

Waarom twee apparaten als één alles kan? Een 2-in-1 apparaat is gebaseerd op de bewezen kracht van Intel® processors en zorgt ervoor dat je minder apparaten nodig hebt, doordat het alle taken aankan— van zakelijke presentaties tot gamen. Een 2-in-1 apparaat is een stijlvolle, veelzijdige oplossing die tijd en geld bespaart.

Shop voor 2-in-1 apparaten

Bekijk het ruime aanbod aan 2-in-1 apparaten met Intel Inside®.

Op zoek naar iets groters, maar het moet nog wel draagbaar zijn?
Ontdek de desktop die je kunt bedienen als een tablet en die je naar elke kamer mee kunt nemen.


Bekijk All-in-Ones