JavaScript moet ingeschakeld zijn om deze inhoud te bekijken.
Ben je het zat om altijd meerdere devices mee te moeten nemen?
Flinterdunne notebook of ultrasnelle tablet.
Voorzien van Intel® Core™ processors
De kracht van een notebook + het plezier van een tablet = 2 in 1
Ervaar krachtigere prestaties en een hogere snelheid met een accu die twee keer zo lang meegaat1.
Twee devices in één betekent meer kracht voor minder kosten.
Topprestaties
2 in 1 devices met een Core™ processor beschikken over de snelheid en kracht die je nodig hebt in één multifunctioneel pakket. Ervaar een tot 7,6x hogere snelheid4 en tot 7x betere graphics 5 dan oudere notebooks, dus minder wachten en meer genieten van je favoriete bezigheden.
Maximale veelzijdigheid
Waarom kiezen? Ervaar het beste van beide werelden met een ultradunne notebook en supersnelle tablet in één. Wissel in een oogwenk van productieve taken naar meeslepend entertainment. 2 in 1 devices die voorzien zijn van een Intel® Core™ processor bieden een revolutionaire mobiele ervaring, of het nu gaat om werken of gamen.
Ongelofelijke accuduur
Kies voor de verbeterde betrouwbaarheid van de Core™ M processor, die 2x betere prestaties2 combineert met een 67% lager energieverbruik7 (in vergelijking met de 22nm chip). 2 in 1 devices maximaliseren dit potentieel met een twee keer langere accuduur1. Dat betekent dat je meer dan 8 uur aan HD video's kunt kijken op één accu8.
Bekijk meer dan 8 uur aan HD video's op één accu8.
Razendsnel foto's9 en video's10 bewerken en converteren.
Laat jezelf overweldigen door levensechte ultra HD video's, 4x scherper dan HD.
Ervaar het beste van beide werelden met een notebook en een tablet in één.
In het hart van een krachtig 2 in 1 device vinden we een fantastische Intel® processor.

De hele familie van Intel® Core™ processors biedt krachtige prestaties en een indrukwekkende accuduur om jouw mobiele levensstijl te ondersteunen, en het ontwerp van een 2 in 1 device is de perfecte vormgeving voor die kracht en veelzijdigheid.

Met de recente vooruitgang van 22nm naar 14nm procestechnologie biedt de nieuwe Core™ M processor 2x de prestaties en efficiëntie op de helft van het oppervlak3. Dat betekent hogere snelheden, vloeiender multitasken, en tot 2x de accuduur1 zodat je nog langer door kunt gaan met je favoriete bezigheden.

De conflictvrije11 Core™ M processor voorziet 2 in 1 devices van de volwaardige prestaties van een ultrasnelle notebook plus het gebruiksgemak van een tablet, in een ultradun ontwerp voor maximale mobiliteit.

Nieuwsgierig naar de Core™ processorfamilie?
Een beter leven met Intel® innovatie

Door veertig jaar geleden een minuscule microprocessor te creëren startte Intel® een revolutie van technologische ontwikkelingen en innovaties waar we tegenwoordig elke dag op vertrouwen. Deze innovaties – van groot tot klein – zijn verweven met bijna elk onderdeel van onze dagelijkse levens.

Onder de vele initiatieven die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit van ons leven valt onze missie om 's werelds eerste conflictvrije11 microprocessor te creëren. Bepaalde mineralen die van cruciaal belang zijn voor onze dagelijkse levens zijn afkomstig uit de Democratische Republiek Congo (DRC), en deze “conflictmineralen” worden soms gebruikt om gewelddadige conflicten in de regio te financieren. Om een positieve verandering in de regio te brengen, hebben we samen met onze partners het Conflict-Free Smelter Program (CFSP) ontwikkeld. Dit auditproces van derden beoordeelt smelterijen en hun bronnen, en biedt veiligere alternatieven voor lokale werknemers.

Intel® heeft een netwerk opgezet van partners die onze passie voor innovatie delen om nieuwe ideeën te ontwikkelen over de technologie die we kennen en waarderen. Uiteindelijk is er één simpele reden voor deze verhoogde focus op ontwikkelingen en innovaties… Jij. We zijn toegewijd om de producten en ervaringen te bieden waar jij van houdt. Simpel gezegd richten we ons erop om levens beter te maken door de schoonheid en kracht van geavanceerde technologie.

Geef je creativiteit de ruimte
Intel presenteert: Bob Staake
Volg @intel
Intel@intel
18 augustus
Hoe kan een processor helpen je verbeelding te stimuleren? Het begint bij inspiratie—en het komt allemaal samen op een 2 in 1 device... https://vine.co/v/M3jJFlKiB1Z
Intel@intel
15 augustus
Als je merkt dat de accu van je #2in1 al je lessen lang meegaat. #Niettestoppen #TechTruth #IntelInside
Intel@intel
12 augustus
Ga van een kantoor zonder raam naar een ruimte met een uitzicht. http://www.intel.nl/2in1 #2in1
Welke vormgeving past het beste bij jou?
De beste tablet-ervaringen beginnen met Intel Inside®.
Bekijk tablets ›
Zo ziet een moderne desktop eruit.
Bekijk all-in-ones ›
1 Gemeten met Full HD Local Video Playback Battery Rundown-gemeten met Tears of Steel 1080p 3Mbps video. Configuratie: schakel in de instellingen van het device alle zenders uit. Schakel Intel® Display Power Saving Technologie (Intel® DPST) uit, kies voor de gespecificeerde helderheid van het scherm met een witte achtergrond en schakel Intel DPST weer in. Schakel de instelbare helderheidsinstellingen UIT onder energiebeheer in het configuratiescherm. Stel 'Dim het scherm' in op 'Nooit' voor zowel de accu als de adapter. Stel 'Zet computer in slaapstand' in op 'Nooit' voor zowel de accu als de adapter. Wacht 15 minuten na het opstarten. Start de standaardvideospeler (Windows* 8,1 Style UI videospeler), start de werkbelastingsvideo met herhalingsfunctie en haal de stekker uit het stopcontact om de test te starten. Neem de tijd op tot de accu leeg is
2 Schatting gebaseerd op SYSmark* 2014, een prestatiebenchmark die pc-prestaties meet en vergelijkt met praktijkapplicaties. Meer informatie via www.bapco.com.
3 Prestaties gebaseerd op SYSmark* 2014. Intel® CoreTM M 5Y70 vergeleken met Intel® CoreTM i5-520UM. Gewicht gebaseerd op een 2 in1 device voorzien van Intel® CoreTM M processor gebaseerd op Intel® FFRD Llama Mountain. Oude pc is OEM notebook met Intel® CoreTM i5-520UM en 62WHr accu, 1,36kg gewicht, 2,8 cm dik. Tablet is gebaseerd op Apple* iPad Air gewicht 450 gram
4 Gebaseerd op CyberLink MediaEspresso*7 HD Video Conversion - converteert een 6 minuten durend, ~1GB, 1920x1080p, 23738 kbps, MOV videobestand naar een kleiner 1920x1080, 8 Mbps, H.264, .m2ts bestand voor een kleinere bestandsgrootte voor internettransfers of voor gebruik op een draagbaar device.
5Gemeten met 3DMark* Ice Storm 1,2 Unlimited - een 3D graphics benchmark die 3D gamingprestaties meten. Ga voor meer informatie naar www.futuremark.com
6Gebaseerd op Intel® Core™ M processor gebaseerd 2 in 1 Intel® FFRD Llama Mountain. Oude pc is OEM systeem met Intel® Core™ i5-520UM en 62WHr accu, 1,36kg gewicht.
7De software en de werkbelasting die zijn gebruikt in de prestatietests zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor gebruik met Intel microprocessors Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, zijn gemeten met behulp van specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Elke wijziging in een van deze factoren kan zorgen voor een afwijkend resultaat. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen, waaronder de prestaties van het product in combinatie met andere producten, zodat een goed geïnformeerde en weloverwogen aankoopbeslissing kan worden genomen. Ga voor meer informatie naar http://www.intel.nl/performance
8Full HD Local Video Playback Battery Rundown-gemeten met een Tears of Steel 1080p 3 Mbps video. Configuratie: schakel in de instellingen van het device alle zenders uit. Schakel Intel® Display Power Saving Technologie (Intel® DPST) uit, kies voor de gespecificeerde helderheid van het scherm met een witte achtergrond en schakel Intel DPST weer in. Schakel de instelbare helderheidsinstellingen UIT onder energiebeheer in het configuratiescherm. Stel 'Dim het scherm' in op 'Nooit' voor zowel de accu als de adapter. Stel 'Zet computer in slaapstand' in op 'Nooit' voor zowel de accu als de adapter. Wacht 15 minuten na het opstarten. Start de standaardvideospeler (Windows* 8,1 Style UI videospeler), start de werkbelastingsvideo met herhalingsfunctie en haal de stekker uit het stopcontact om de test te starten. Neem de tijd op tot de accu leeg is.
9Gemeten met Adobe* Photoshop CC 2014 Photo Editing – door een 19.70 MB, 36.3 Megapixel, JPG foto van een DSLR camera te bewerken. Het "Kleurpotlood" kunstfilter is toegepast, en de breedte en helderheid van het effect zijn aangepast en previewed. Aanname: gemiddelde fotogrootte 400KB.
10Gemeten met ArcSoft* ShowBiz Video Editing – door zes 1920 x 1080 .mp4 bestanden te bewerken die variëren in grootte van 38.1-58.8 MB, genomen met een point-and-shoot camera. Transitie-effecten, tekstoverlap en een 2 min 3 sec, 160kbps, .mp3 bestand zijn toegepast op het videoproject. Het output videobestand is een 2 min 19 sec, 1920 x 1080, 268 MB, ~16 Mbps, H.264, .mp4 videobestand.
11"Conflictvrij" betekent "niet in verband staand met conflicten in de DRC". Hieronder worden door de regels van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission producten verstaan die geen conflictmineralen (tin, tantalium, wolfraam en/of goud) bevatten waarmee gewapende groepen in de Democratische Republiek Congo (DRC) of aangrenzende landen direct of indirect worden gefinancierd of gesteund.
** Details over de systeemconfiguratie:
Nieuwste 2 in 1 device: Intel® Core™ M-5Y70 processor (tot 2.60GHz, 4T/2C, 4M Cache) Accuduur metingen gebaseerd op het Intel Reference Platform en OEM preproductie platform. Andere prestatiemetingen op het Intel Reference Platform.
Intel Reference Platform: 4,5W Thermal Design Power. BIOS: v80.1 Graphics: Intel® HD Graphics (driver v. 15.36.3650) Geheugen: 4GB (2x2GB) Dual Channel LPDDR3-1600 SDD: Intel® 160GB Besturingssysteem: Windows* 8.1 Update RTM. Beleid van energiebeheer: Gebalanceerd Wireless: Aan en verbonden. Aanname accucapaciteit: 35WHr.
OEM preproductie platform: 4,5W Scenario Design Power. BIOS: OEM v.X21 Graphics: Intel® HD Graphics (driver v. 10,18.10,3907) Geheugen: 8GB Dual Channel SSD: Intel® 256GB Besturingssysteem: Windows* 8,1 Update RTM. Beleid van energiebeheer: Gebalanceerd Wireless: Aan en verbonden. Accucapaciteit: 35WHr.
4 jaar oud: Intel® Core™ i5-520UM processor (tot 1.86GHz, 4T/2C, 3M Cache) op een Acer AspireOne 1830T-3721. 18W Thermal Design Power. BIOS:Insyde v.1,11 Graphics: Intel® HD Graphics (driver v. 8,15.10,2104) Geheugen: 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz HDD: Seagate* 500GB OS: Windows* 7 Ultimate 6.1 Build 7601 Beleid van energiebeheer: Gebalanceerd Wireless: Aan en verbonden. Accucapaciteit: 62WHr.