De browserversie die u gebruikt, wordt niet aangeraden voor deze site.
Overweeg up te graden naar de nieuwste versie van uw browser door op een van deze koppelingen te klikken.

Ben je het zat om altijd meerdere devices mee te moeten nemen?

Shoppen voor 2 in 1 devices

2 in 1 devices met Intel® processor combineren de prestaties van een notebook met het plezier en de veelzijdigheid van een tablet in één compact en flinterdun device. Twee devices in één betekent meer kracht voor minder kosten. Schakel in een oogwenk van spreadsheets naar games met een device dat je overal mee naartoe kunt nemen. Dat zijn serieuze prestaties. Alleen met Intel Inside®.


Flinterdun en ultrasnel. Ervaar het beste van beide werelden in jouw 2 in 1 device met Intel® processor.

Krachtige notebook + het plezier van een tablet

2 in 1 devices voorzien van Intel® processors combineren de voordelen van een krachtige notebook met touchscreen en een snelle tablet die losgekoppeld kan worden.

Kantelen, draaien of schuiven

Intel® processors maken convertible 2 in 1 devices mogelijk waarmee je notebook eenvoudig in een draagbare tablet met toetsenbord verandert.

Een win-win pc

Werknemers ondersteunen

Kies voor de mobiliteit en prestaties die uw bedrijf vereist met slanke, veelzijdige 2 in 1 devices of de nieuwste Ultrabooks™.

Upgrade uw bedrijf

Veelzijdigheid voor het onderwijs

Door de prestaties van Intel® architectuur te combineren met het plezier en de mobiliteit van een tablet geeft u leerlingen de mogelijkheid om te presteren en te ontdekken.

Verander het onderwijs

40%

Beter 3D gaming ten opzichte van de voorgaande generatie1

Overweldigende graphics

De zesde generatie Intel® Core™ M processor biedt de prestaties die je nodig hebt om mainstream pc games, zoals World of Warcraft*2, in full HD met 40fps te spelen, zelfs met devices zonder ventilator—een vloeiende gamingervaring met een indrukwekkende beeldweergave.

Tot 40% beter 3D gaming ten opzichte van de voorgaande generatie1

0,5

Seconden uit slaapstand gebaseerd op Modern Standby3

Instant on

Met een nieuwe zesde generatie Intel® Core™ M processor in je 2 in 1 device beschik je over de prestaties om je device op een geheel nieuwe manier te beleven en het plezier van een tablet. Je pc beschikt over de reactiesnelheid van een tablet en ontwaakt onmiddellijk uit de slaapstand—met één druk op de knop is jouw pc overal klaar voor.

binnen 0,5 seconde uit slaapstand gebaseerd op Modern Standby3

10uur

Accuduur gebaseerd op 36 WHr accu4

De mogelijkheden van een pc met de duurzaamheid van een tablet

De zesde generatie Intel® Core™ M processors maakt innovatieve ontwerpen en draadloze vrijheid mogelijk. Geniet van een accuduur tot wel 10 uur in een slank en licht 2 in 1 device om ook onderweg te werken en te ontspannen.

Tot 10 uur accuduur gebaseerd op 36 WHr accu4

Slimme ontwerpen om slim te werken

Met een nieuwe Intel® processor in je 2 in 1 device beschik je over de kracht en prestaties om je device als nooit tevoren te ervaren.

Online prestaties

17%

Tot 17% beter versus voorgaande generatie5

Converteer en deel 4k video's

20%

Tot 20% sneller versus voorgaande generatie6

Prestaties voor productiviteit

12%

Tot 12% beter versus voorgaande generatie7

Indrukwekkende technologie voor de beste ervaring

** Details over de systeemconfiguratie:

Vijfde generatie Intel® Core™ systeem: Intel referentieplatform, Intel® Core™ M-5Y71processor (Turbo tot 2.9GHz/2.6GHz, PL1=4,5W TDP, 2C4T), Geheugen: 4GP (2x2GB) LPDDR3-1600, HDD: Intel® Solid State Drive (Intel® SSD), Display: 1920x1080, Besturingssysteem: Windows® 10.

Zesde generatie Intel® Core™ systeem: Intel referentieplatform, Intel® Core™ M7-6Y75 processor (Turbo tot 3.1GHz/2.9GHz, PL1=4,5W TDP 1 PL1=4,5W TDP , 2C4T), Geheugen: 4GB (2x2GB) LPDDR3-1600, HDD: Intel® Solid State Drive (Intel® SSD), Display: 1920x1080, Besturingssysteem: Windows® 10.

Intel referentieplatform is een voorbeeld van een nieuw systeem. Producten die worden aangeboden door systeemfabrikanten zijn niet identiek en prestaties kunnen afwijken.

De software en werkbelasting die zijn gebruikt in de prestatietests, zijn mogelijk alleen geoptimaliseerd voor gebruik met Intel® microprocessors.

Prestatietests, zoals SYSmark* en MobileMark*, zijn gemeten met behulp van specifieke computersystemen, componenten, software, bewerkingen en functies. Elke wijziging in een van deze factoren kan zorgen voor een afwijkend resultaat. Het is raadzaam om andere informatie en prestatietests te raadplegen, waaronder de prestaties van het product in combinatie met andere producten, zodat een goed geïnformeerde en weloverwogen aankoopbeslissing kan worden genomen. Meer informatie vind je op www.intel.com/content/www/nl/nl/benchmarks/intel-product-performance.html.

Product- en prestatiegegevens

1

Gemeten met 3DMark* 1.2.0 Cloud Gate voor DX 10 graphics subtest - een 3D graphics benchmark die 3D gamingprestaties meet. Ga voor meer informatie naar www.futuremark.com.

2

World of Warcraft*, een game van Blizzard Entertainment, Inc., is een massively multiplayer online role-playing game (MMORPG). Gamescenario is een vluchtroute tussen twee steden die in frames per seconde wordt gemeten.

3

De werkbelasting van Sneller hervatten bestaat uit de tijd om uit standby te komen gebaseerd op de OEM implementatie van Windows® 10 Modern Standby op een zesde generatie Intel® Core™ processors.

4

Accuduur tijdens video afspelen (in minuten) zoals gemeten door Tears of Steel*, 1080p, 23,976fps, H.264, 3000kbps, rev1.mp4 >/=200nit, DPST=ON, dimmen van beeldscherm uitgeschakeld, gebalanceerd, Wi-Fi verbonden.

5

Gemeten met WebXPRT* 2015, een benchmark van Principled Technologies die de prestaties van webtoepassingen meet. Ga voor meer informatie naar www.principledtechnologies.com.

6

Measured by CyberLink MediaEspresso* 7+ (UHD) on Windows*. The workload file is a 12 minute and 14 second, ~1.5 GB, 3840x2160p, 17561 kbps, H.264 MP4 video file. The file is transcoded to a smaller 1920x1080, 8 Mbps, H.264, .m2ts file for reduced file size during internet transfers or for viewing on a portable device with bit rate such as an iPod*.

7

Measured by SYSmark* 2014, a benchmark from the BAPCo* consortium that measures the performance of Windows* platforms. Find out more at www.bapco.com.